سیستان و بلوچستان- علی زندی با بیان اینکه اثرات سوء و تبعات مواد مخدر بی شمار است؛ اظهار کرد: با توجه به اینکه کشور ما در جوار بزرگترین تولید کننده مواد مخدر قرار گرفته و ناگزیر در مسیر ترانزیت این مواد هستیم علیرغم تلاشهای زیاد و پرداخت هزینههای بسیار زیاد مادی و معنوی همچنان با این پدیده شوم دست به گریبان هستیم و مبارزه با مواد مخدر نیازمند یک عزم ملی است.
وی با اشاره به وجود رابطه مستقیم بین مسأله تحصیل و اعتیاد گفت: پژوهشها نشان میدهد بین ترک تحصیل فرزندان، سطح سواد و دانش علمی فرهنگی آنها با اعتیاد اعضای خانواده رابطه مستقیمی وجود دارد و امروز همگان پذیرفتهاند که اعتیاد، مادر تمام آسیبهای و معضلات اجتماعی است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان گفت: بی سوادی برای جامعه اسلامی خطر آفرین است و از همین رو سواد آموزی علاوه بر دانش افزایی، نقش مهمی در مسیر کاهش و مقابله با آسیبهای اجتماعی کشور دارد.
حسن بروشکی افزود: ایجاد انگیزه و ترغیب در بین بی سوادان و کم سوادان و همچنین شناسایی و جذب افراد بی سواد در جهت ارتقای سطح فرهنگ استان امری ضروری است.
از مهمترین مصوبات این جلسه میتوان به اجرای طرح سواد آموزی ویژه معتادین مقیم در مراکز درمانی ، حمایت از خانواده های بی بضاعت در حاشیه ها، فراهم نمودن بستر مناسب در جهت تجهیز مدارس حاشیه شهر و … نام برد .
اجرای طرح سواد آموزی در مراکز ترک اعتیاد
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان از اجرای طرح سواد آموزی در مراکز ترک اعتیاد خبر داد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=91986
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سیستان و بلوچستان
- 234 بازدید
- بدون دیدگاه