به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش، دکتر علیرضا کاظمی قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه باموادمخدر، در ادامه برنامه های حضور در این جزیره، با حضور در ستاد فرماندهی انتظامی ویژه کیش با سرهنگ علی اصغر جمالی فرمانده انتظامی و دریابانی کیش دیدار و گفتگو کرد.
دکتر کاطمی یکی از سیاست های اصلی و کلی این ستاد را حمایت از تلاشگران عرصه مقابله با عرضه و ورود موادمخدر دانست و تاکید کرد: اعتقاد داریم برای عزم جدی در مبارزه همه جانبه و بی امان با موادمخدر، دستگاه های مقابله ای بویژه پلیس به شدت باید تقویت شوند.
وی در این خصوص تاکید کرد: از آنجائیکه ما نه تنها در مقابل مردم خود، بلکه در برابر بشریت مسئول هستیم، باید از نقطه صفر مرزی تا آخرین مسیر خروجی کشور مسیرهای ارتباطی و مواصلاتی تحت پوشش و مراقبت نیروهای مقابله ای قرار گیرد.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: ایران در زمینه مقابله و مبارزه با موادمخدر پرچمدار این عرصه در دنیاست و از تمام ظرفیتها و سازمانهای خود برای مبارزه با موادمخدر استفاده می کند.
این مقام مسؤول در ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ما با نگاه دینی و براساس روحیات انسانی و وجدان اخلاقی با تمام توان در مقابل قاچاقچیان موادمخدر ایستادگی کردیم و شهدا و جانبازان زیادی را برای سلامت جامعه انسانی تقدیم کرده ایم که این یکی از سیاستهای ایران در دیپلماسی مبارزه با مواد مخدر بوده است.
وی در ادامه گریزی به موضوع پیشگیری از اعتیاد زد و گفت: اگر در مقابله با عرضه و ورود موادمخدر جدی عمل شود، کار بخش پیشگیری کمتر و سبک تر می شود، زیرا این خرده فروشان و فروشندگان موادمخدر هستند که جوانان و نوجوانان ما را به تباهی می کشانند.
وی نقش آموزش و پرورش را در حوزه پیشگیری بسیار مهم دانست و گفت: همه باید دست در دست هم به آموزش و پرورش در برنامه های پیشگیرانه کمک کنیم و در تمامی مدارس کیش باید کانون های یاریگران زندگی تشکیل شود.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور با بیان اینکه نسل جوان در کانون حملات ضد فرهنگی دشمنان قرار دارند، اضافه کرد: باید اذعان کنیم که در حوزه فرهنگی آنطور که لازم است نتوانستیم در برابر هجمههای دشمنان ابتکار عمل داشته باشیم.
کاظمی همچنین به اجرای طرح یاریگران زندگی در روستاها اشاره کرد و افزود: امروز پرچم فرهنگ مقابله با اعتیاد و مواد مخدر در روستاهای کشور بر افراشته شده است که دست آوردی ارزشمند است.
وی همچنین به شبکه های مبلغین و حوزه علمیه اشاره کرد و گفت: ستاد مبارزه باموادمخدر از تمامی ظرفیت های تبلیغی و دینی و فرهنگی برای کاهش آسیب های اجتماعی استفاده می کند.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه باموادمخدر در پایان با گلایه از جزیره ای عمل کردن دستگاهها در موضوعات مختلف خواستار همکاری و تعامل و هماهنگی بیشتر دستگاهها و سازمان ها بویژه در حوزه آسیب های اجتماعی شد.
مقابله با عرضه و ورود موادمخدر، نوعی پیشگیری است
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه باموادمخدر در دیدار با فرمانده انتطامی و اعضای کمینه مقابله با عرضه و ورود موادمخدر در کیش، مقابله با عرضه و ورود موادمخدر را نوعی پیشگیری از اعتیاد دانست.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=91689
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش
- 325 بازدید
- بدون دیدگاه