به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ امیر رنجبر، در مجمع خیرین یاریگران زندگی در استان آذربایجان شرقی، تنها راه برون رفت از این موضوع را کاهش تقاضای مواد مخدر اعلام کرد و افزود: تنها راهکار و راهگشا برای برون رفت از این معضل اجتماعی، اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر است.
وی اظهار کرد: حضور خیران در مجمع خیرین یاریگران می تواند کاهش آسیب های اجتماعی به ویژه مواد مخدر نقش بسزایی ایفا کند و در این زمینه اشتغالزایی بهبودیافتگان از اهمیت بالایی برخوردار است.
رنجبر، با اشاره به اقدامات انجام شده برای اشتغال بهبودیافتگان اعتیاد در سطح کشور و آذربایجان شرقی، ادامه داد: در این زمینه کارگاه های اشتغالزایی در سطح استان راه اندازی شده و هم اکنون حدود ۵۰۰ نفر از بهبودیافتگان اعتیاد در این کارگاه ها مشغول به کار هستند.
وی یادآور شد: با توسعه این کارگاه ها میتوان مانایی بهبودیافتگان از اعتیاد را استمرار بخشید.
خیران مجمع خیرین یاریگران زندگی به مبارزه با جهل دعوت شدهاند
همچنین علیرضا نبی، رییس هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی افزود: اعتیاد سرمنشا بروز مشکلات و معضلات در جامعه بوده و می تواند یک کشور را تکه تکه، تمدن کشور را نابود و اسطوره های بزرگ جامعه را به خاک مذلت بیاندازد و نابود کند.
وی با تاکید بر اینکه خیران مجمع خیرین یاریگران زندگی به مکتب مشارکت دعوت شده اند، اظهار کرد: این مکتب را خیران به خوبی بلد هستند و با حضور در مجامع خیرین موجب حل بسیاری از معضلات و مشکلات جامعه شده اند.
رییس هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی کشور با بیان اینکه فاصله یک معتاد متجاهر بهبود یافته در مرکز ماده ۱۶ تا لغزش کردن به اندازه پیدا کردن ساقی خود است، گفت: برای اینکه بهبودیافتگان از مواد مخدر دور بمانند و سراغ آن نروند باید عزت پیدا کنند، حقوق بگیرند، کار یاد بگیرند، تولید آنان خریداری شود و یکسال از آنان حمایت های روانی شود.
نبی، با تاکید بر مشارکت خرین در حمایت و کمک به بهبودیافتگان، ادامه داد: در این راه نیاز به مشارکت بهبودیافتگان، مشارکت تامین کنندگان مواد اولیه کارگاهها و مشارکت خریداران در خرید محصولات تولیدی آنان وجود دارد.
مشارکت خیران موجب از بین رفتن دغدغه استان در زمینه معتادان متجاهر میشود
مدیرعامل مجمع خیرین یاریگران زندگی کشور نیز در این نشست با بیان اینکه خیران در هر موضوعی ورود پیدا کردهاند، تعاریف را عوض کرده و موجب خیر و برکت شده اند، گفت: در تبریز مرکز ماده ۱۶ در زمینی به مساحت چهار تا پنج هکتار ایجاد شده است و در نوع خود و مجموعه اقداماتی که انجام میدهد در سطح کشور بینظیر است.
حسن حمزه زاده، با بیان اینکه این مرکز میتواند با الحاق اراضی اطراف خود حدود پنج هکتار نیز توسعه یافته و برای حدود ۲ هزار معتاد متجاهر اشتغال ایجاد کند، افزود: هم اکنون حدود ۴۲۰ معتاد متجاهر در این مرکز نگهداری میشوند که مشغول به کار بوده و بیمه نیز هستند و تولیدات آنها علاوه بر ایران به ۵ کشور دیگر صادر میشود
وی اظهار کرد: مشارکت خیران در مجمع خیرین یاریگران زندگی آذربایجان شرقی در کنار مرکز ماده ۱۶ تبریز میتواند دغدغه این استان و این شهر را در رابطه با معتادات متجاهر از بین ببرد.
در پایان این نشست، به اتفاق آراء، ۴۱ نفر به عنوان اعضای هیات امنای مجمع خیرین یاریگران زندگی استان آذربایجان شرقی انتخاب شدند و پس از برگزاری انتخابات، از بین نامزدهای شرکت کننده، حسین رشیدی، محمد ارجمندی، علیرضا نبی، کاوه خداپرست، سیدعلی خدایی، علیرضا شهیر و مجتبی موسوی به عنوان اعضای اصلی و کاظم خاماچی و سکینه زارعی به عنوان اعضای علی البدل هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی آذربایجان شرقی و محمد رشیدی به عنوان بازرس اصلی و امیررضا جعفری به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.