• امروز : سه شنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 2 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
کل پست ها: 73499اخبار امروز : 0
14

نوزدهمین نمایندگی مجمع خیرین یاریگران زندگی به استان آذربایجان شرقی رسید+عکس

  • کد خبر : 91624
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
نوزدهمین نمایندگی مجمع خیرین یاریگران زندگی به استان آذربایجان شرقی رسید+عکس
صبح روز سه‌شنبه 24 مردادماه ۱۴۰۲ همایش مجمع عمومی و انتخابات هیات امنا و هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی استان آذربایجان شرقی با حضور خیرین و نیکوکاران و سمن‌های فعال استان و مسئولان استانی و کشوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر، فرزین رحیم نظری مدیرکل دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر در نشست مجمع عمومی و انتخابات هیات امنا و هیات مدیره مجمع خیرین «یاریگران زندگی» آذربایجان شرقی گفت: ایجاد اشتغال برای بهبودیافتگان اعتیاد، این افراد را به چرخه زندگی بازمی‌گرداند و آنان را به زندگی دلگرم می‌کند.

وی افزود: چرخه درمان معتادان زمانی کامل می شود که موضوعات مربوط به اشتغال و صیانت بهبودیافتگان نیز در کنار آن انجام شود.

رحیم‌نظری با اشاره به تاکید سال گذشته رییس جمهور در بازدید از نمایشگاه ستاد مبارزه با مواد مخدر مبنی بر ورود خیرین و استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد همانند مجمع خیرین سلامت و خیرین مدرسه ساز، اظهار کرد: با تدبیر دکتر مومنی، دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و همکاری خوب آقایان علیرضا نبی و حسن حمزه‌زاده این دغدغه رییس محترم جمهور با تشکیل مجمع خیرین یاریگران زندگی کشور برطرف شد و تاکنون در ۱۸ استان کشور نمایندگی‌های این تشکل مردم‌نهاد راه‌اندازی شده است.

وی گفت: امروز نوزدهمین مجمع خیرین یاریگران زندگی با هدف ایجاد اشتغال حین درمان برای معتادان متجاهر در آذربایجان شرقی تشکیل می شود.

مدیرکل دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مشکل اعتیاد پشت درب همه منازل است، ادامه داد: این مشکل ربطی به فرد یا حوزه خاصی ندارد بلکه می تواند برای همه خانواده ها دردسرآفرین باشد.

رحیم نظری با اشاره به جایگاه تبریز و آذربایجان شرقی در سطح کشور که عنوان شهر اولین ها را به خود اختصاص داده است، یادآور شد: در چنین شهر و استانی نباید معتادان متجاهر وجود داشته باشند و این موضوع در سایه مشارکت اجتماعی خیران این منطقه قابل تحقق است.

وی، با تاکید بر اینکه نجات یک نفر، نجات جامعه است، گفت: این افراد با حضور و مشارکت پربرکت خیران می توانند دوباره به زندگی بازگردند.

این مقام مسئول در ستاد افزود: مجمع خیرین یاریگران زندگی با هدف ایجاد اشتغال پایدار برای بهبودیافتگان از اعتیاد، توانمندسازی و ارتقای کیفیت زندگی و سلامت این افراد تشکیل شده است.

♦️ علت عمده بروز آسیب های اجتماعی در جامعه، آلوده شدن افراد به مواد مخدر است

همچنین معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: علت عمده بروز آسیب های اجتماعی مانند دروغ گویی، دزدی، فقر و طلاق در جامعه، آلوده شدن افراد به مواد مخدر در اشکال مختلف است.

تراب محمدی، با بیان اینکه در زمان کنونی کل دنیا با این معضل دست به گریبان هستند، افزود: کشور همسایه ما بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در دنیا بوده و کشور ما نیز در مسیر ترانزیت این مواد قرار دارد بنابراین رسوبات این ترانزیت در کشور ما موجب آلوده شدن افراد مختلف جامعه می شود.

وی با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران سرآمد مبارزه با مواد مخدر در دنیاست، اظهار کرد: در چهار دهه اخیر بیش از ۱۲ تا ۱۳ هزار تن کشفیات مواد مخدر در کشور انجام شده است و علاوه بر این کشفیات بخشی از مواد مخدر ترانزیتی نیز از سوی سوداگران مرگ در جامعه توزیع شده است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی گفت: نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی به صورت جهادی و داوطلبانه در این راه با سوداگران مرگ مبارزه کرده و در این راه بیش از چهار هزار نفر به شهادت رسیده اند.

محمدی، با اشاره به اینکه سوداگران مرگ از تجارت این مواد سود کلانی به جیب می زنند، ادامه داد: سوداگران مرگ موجب بروز آسیب های مختلف در جامعه و از هم پاشیدن تحکیم خانواده ها و از دست رفتن نیروی کاری که می توانست این نیرو برای عمران و توسعه کشور صرف شود، می شوند.

وی آذربایجان شرقی و تبریز را شهر خیرین اعلام کرد و یادآور شد: خیریه های مهم و بزرگی در این شهر تشکیل شده و که قدمت آن ها به ۷۵ تا ۷۶ سال قبل برمی گردد و در سایه تشکیل چنین خیریه هایی به شهر اولین ها و شهر بدون گدا مشهور شده است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان شرقی با استقبال از تشکیل مجمع خیرین یاریگران زندگی در این استان و حمایت استانداری از این مجمع، گفت: خیران حاضر در این مجمع با خدا معامله کرده و از افرادی حمایت می کنند که معمولا سایر افراد آن ها را به حال خود رها کرده اند.

محمدی در پایان اظهار کرد: خیران با حضور در مجامع خیرین و انجام کار جهادی و کمک به رفع بخشی از معضلات اجتماعی جامعه، در جهت ارتقای امنیت و اقتدار جامعه و استحکام خانواده ها و اشتغالزایی به این افراد تلاش می‌کنند و کار آنان از اجر و پاداش اخروی برخوردار است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=91624
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر
  • 369 بازدید
  • بدون دیدگاه