• امروز : چهارشنبه - ۱۱ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 7 - محرم - 1447
  • برابر با : Wednesday - 2 July - 2025
کل پست ها: 74000اخبار امروز : 0
17

ضرورت تهیه نقشه راه کاهش آسیب های اجتماعی

  • کد خبر : 91611
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۹:۳۹
ضرورت تهیه نقشه راه کاهش آسیب های اجتماعی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران بر لزوم مهندسی فرهنگی و تهیه نقشه راه کاهش آسیب های اجتماعی تاکید کرد.

مازندران- به مناسبت بزرگداشت روز «تشکل ها و مشارکت اجتماعی» روح الله سلگی با علی شیرازی دبیر شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر استان، مدیران و مسئولین سازمانهای غیر دولتی تشکل های مردمی استان، انجمن معتادان گمنام وکارشناسان این بخش دیدار کرد.

روح الله سلگی با تبریک و تهنیت روز تشکل ها و مشارکت های مردمی و همچنین با اشاره به نزدیکی هفته دولت گفت: امیدوارم با همراهی دستگاههای دولتی و غیر دولتی و با جریان سازی رسانه ای و تبلیغات فراگیر و هوشمندانه پشتوانه اعتماد مردمی نسبت به تبیین و تشریح دستاوردهای دولت مردمی سیزدهم اقدام جهادی شود.

وی که ریاست کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران را نیز بر عهده دارد در روز دوشنبه در دیدار با سازمانهای غیر دولتی که در محل دفتر ایشان برگزار شد، گفت: ضرورت دارد کلیه دستگاه ها و فرمانداران با جذب مشارکت تشکل های غیر دولتی و همکاری سازمان های مردم نهاد در کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از سوء مصرف مواد مخدر تلاش جدی نمایند.

رئیس کمیته توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد استان افزود: ضرورت دارد فرمانداران که با عنوان روسای شورای هماهنگی شهرستانها مسئولیت دارند با بهره مندی و استفاده از پتانسیل عظیم تشکل های مردمی و مجمع خیرین یاریگران زندگی، توجه جدی تری به توسعه مشارکت های مردمی داشته باشند.

سلگی با تاکید بر لزوم مهندسی فرهنگی و تهیه نقشه راه کاهش آسیب های اجتماعی گفت: با مشارکت حداکثری دهیاران، بخشداران و فرمانداران موضوع مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد را باید جدی گرفت و با توانمندی های سازمان های مردم نهاد و مشارکت مردمی به منظور حل این معضل داشته باشیم و از تمامی ظرفیت های موجود برای اجتماعی نمودن امر پیشگیری به خصوص اجرای طرح خانه یاریگران روستا استفاده نماییم.

روح الله سلگی همچنین با تمجید بر ابتکار تهیه شیوه نامه اشتغال زائی وکارآفرینی بهبودیافتگان مواد مخدر در استان اظهار کرد: اهتمام فرمانداران با استفاده از قابلیت عظیم خیرین فعالان اقتصادی و ایفای نقش دستگاه های متولی مانند سازمان بهزیستی، اداره کل تعاون رفاه و اموراجتماعی و بانک ها در توانمندسازی معتادان و بازگشت به اجتماع را مهم برشمرد و بر همکاری منظم و مستمر آنها تاکید کرد.

در آغاز این جلسه؛ علی شیرازی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه مواد مخدر استان، گزارشی جامع از اقدامات صورت گرفته در حوزه های مختلف کاری اعم از فرهنگی و پیشگیری و توسعه مشارکت های مردمی ارائه کرد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=91611
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران
  • 256 بازدید
  • بدون دیدگاه