• امروز : دوشنبه - ۱۶ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 4 - ربيع ثاني - 1446
  • برابر با : Monday - 7 October - 2024
کل پست ها: 71743اخبار امروز : 14
15

اجرای یک میلیون و ۴۰۰ هزار پروژه محرومیت زدایی

  • کد خبر : 91245
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۷
اجرای یک میلیون و ۴۰۰ هزار پروژه محرومیت زدایی
دبیر قرارگاه محرومیت زدایی کل سپاه پاسداران در جلسه تفاهم نامه با ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: امروز از سوی تمامی رده‌های سپاه پاسداران ۱۶۹ هزار و ۳۶۵ پروژه عمرانی در سطح کشور اجرا شده و یک میلیون و ۱۴۰هزار پروژه غیر عمرانی نیز داشته است که در مجموع این میزان به یک میلیون و ۴۰۰ هزار پروژه عمرانی و غیرعمرانی در کشور ‌می‌رسد.

به گزارش گروه آسیب‌های اجتماعی خبرگزاری فارس، سردار ضیاالدین حزنی دبیر قرارگاه محرومیت زدایی کل سپاه پاسداران در مراسم تفاهم نامه اجرایی پروژه محرومیت زدایی مابین قرارگاه مرکزی جهاد سازندگی و محرومیت زدایی سپاه پاسداران و ستاد مبارزه با مواد مخدر در مجموعه فرهنگی شقایق که عصر امروز برگزار شد، اظهار کرد: مأموریت اصلی سپاه دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ایجاد امنیت پایدار در منطقه است، ما در کنار این موضوعات بحث محرومیت زدایی در سطح کشور را دنبال می‌کنیم.

وی افزود: تا به امروز از سوی تمامی رده‌های سپاه پاسداران ۱۶۹ هزار و ۳۶۵ پروژه عمرانی در سطح کشور اجرا شده است و یک میلیون و ۱۴۰ پروژه غیر عمرانی نیز داشته است که در مجموع این میزان به ۱ میلیون و ۴۰۰ هزار پروژه عمرانی و غیرعمرانی در کشور آغاز کرده‌ایم که اهم آن‌ها آبرسانی به روستا‌ها، احداث مخازن، به‌سازی فاضلاب‌های شهری و روستایی، احداث کتابخانه و مدارس و خانه‌های بهداشت و درمانگاه‌ها هستند.

دبیر قرارگاه محرومیت زدایی کل سپاه گفت: ما در تمام زمینه‌هایی که در سراسر کشور نیاز بوده وارد شده‌ایم و پروژه‌هایی در مناطق مرزی، صعب العبور و محروم کشور را عملیاتی کرده‌ایم.

وی به اقدامات سپاه در محرومیت زدایی در جامعه اشاره کرد و گفت: سپاه اقداماتی در حوزه تهیه و توزیع جهیزیه عملیاتی کرده است و ازدواج آسان و پشتیبانی از عروسی‌ها کم خرج را نیز در دستور کار قرار داده و توانسته بسیاری از خیریه‌ها را ساماندهی کند.

وی یادآور شد: در کرونا در بحث‌های بهداشتی و غیر بهداشتی توانسته‌ایم اقدامات خوبی انجام دهیم.

سردار حزنی تأکید کرد: ما در کشور با مشکلاتی مانند بیکاری، اعتیاد، طلاق و مشکلات اقتصادی روبرو هستیم و سپاه برای کمک به حل این مشکلات پای کار آمده است.

در ادامه سردار اسکند مؤمنی، دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نیز در این مراسم، اظهار کرد: ما در ۲ حوزه با سپاه همکاری داشتیم، در حوزه مقابله با مواد مخدر در مرز‌ها، شهر‌ها و دریا در عرضه و قاچاق مواد مخدر، یکی از همکاران ما سپاه پاسداران است که سهم زیادی در این عرصه داشته است و در سال‌های گذشته این همکاری بیشتر شده است. در عرصه دیگری که در ۴ سال اخیر آغاز شده است در حوزه درمان و نگهداری معتادان متجاهر بود که با توافقی که در سال ۱۳۹۷ در هفته بسیج منعقد شد قرار شد تا ۱۰ مرکز نگهداری و درمان معتادان متجاهرین افتتاح شود.

وی افزود: در مجموع کشور حدود ۱۰ مرکز نگهداری و درمان معتادان متاجهر افتتاح شده است، این وظیفه مسلم و قانونی سپاه پاسداران نبود اما با توجه به وظیفه‌ایمانی آن‌ها وارد کار شدند و امروز بخش زیادی از نگهداری و درمان متعادان را متقبل شده‌اند.

سردار مؤمنی ادامه داد: با توحه به اینکه در بسیاری موضوعات بسیج حضور دارد، بعد از درمان معتادان نیز ارتباط با معتادان حفظ می‌شود و بازدهی درمان معتادان بسیار مطلوب بوده و صمیمانه از آن‌ها قدردانی می‌کنم.

وی ادامه داد: یکی از موضوعات مهم آسیب‌های محیطی است، در حاشیه شهر‌ها نیز یکی از علل گرایش افراد به اعتیاد است و مشکلاتی به وجود می‌آورد که روی این مسائل قرار است کار کنیم. براساس این تفاهم نامه قرار است مناطقی که محروم از خدمات عمومی هستند را ساماندهی کنیم و در حوزه ایجاد اشتغال و کمک به افرادی که ترک اعتیاد می‌کنند وارد می‌شویم.

دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور ادامه داد: اردوگاه‌های ترک اعتیاد از سوی سپاه ایجاد شده است و افراد سم زدایی می‌شوند و مهارت‌هایی را یاد می‌گیرند و پس از ر‌ها شدن می‌توانند به اشتغال زایی برگردند، همه این افراد پاک می‌شوند و غالبا بدون هیچ وابستگی به مواد هستند.

به گزارش فارس، این تفاهم نامه ۲ ساله است و با هدف همکاری و هم افزایی در جهت پیشگیری از اعتیاد، درمان، مهارت‌آموزی و بازتوانی کامل معتادان برای ورود به جامعه در مناطق محروم و کم برخوردار امضا شد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=91245