• امروز : جمعه - ۲۴ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 15 - رمضان - 1446
  • برابر با : Friday - 14 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 0
12

تبلیغات سوء فضای مجازی در شكل‏ گيري باورهاي غلط جوانان به مصرف گل تاثیرگذار است

  • کد خبر : 91066
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۷
تبلیغات سوء فضای مجازی در شكل‏ گيري باورهاي غلط جوانان به مصرف گل تاثیرگذار است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه تبلیغات سوء در فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای در شكل‏گيري نگرش و باورهاي غلط جوانان به مصرف گل تاثیرگذار است، بر اجرای کارزار رسانه ای در این خصوص تاکید کرد.

آذربایجان شرقی- امیر رنجبر در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان تبریز گفت: با وجود نزدیک به ۲۰۰۰ کیلومتر مرز مشترک ایران با کانون‌های عمده تولید مواد مخدر در جهان، جمهوری اسلامی با تقدیم ۴ هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز در این عرصه پرچمدار مبارزه با مواد مخدر است.
وی با اشاره بر خسارت های بهداشتي، اقتصادي، اجتماعي و پيامدهاي ناشي از مصرف مواد در ابعاد مختلف گفت: علی رغم اقدامات متنوعی که در عرصه های مختلف مبارزه با مواد مخدر صورت گرفته است متاسفانه پای بعضی از مواد جدید به بازار مصرف باز شده است.
دبیر شورا تصریح کرد: بعضی از جوانان با این فکر که ماری جوانا در بعضی از کشورها قانونی اعلام شده پس خطری ندارد به سمت مواد مخدر سبز یا حشیش و مشتقات آن گرایش پیدا کرده اند.
رنجبر با بیان اینکه تبلیغات سوء در فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای در شكل‏گيري نگرش و باورهاي غلط جوانان به مصرف گل تاثیرگذار است، بر اجرای کارزار رسانه ای در این خصوص تاکید کرد.
در این جلسه وی با اشاره بر اجرای طرح های توانمندسازی در محلات آسیب پذیر تبریز خواستار اجرای برنامه های فرهنگی و حمایتی در محلات مزبور شد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=91066
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی
  • 219 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها