• امروز : یکشنبه - ۲۶ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 17 - رمضان - 1446
  • برابر با : Sunday - 16 March - 2025
کل پست ها: 73212اخبار امروز : 4
8

تحقیق و پژوهش اولین گام برای ریشه‌یابی مشکلات و آسیب‌ها است

  • کد خبر : 90451
  • ۱۳ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۳
تحقیق و پژوهش اولین گام برای ریشه‌یابی مشکلات و آسیب‌ها است
دبیر کمیته پژوهش شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان، تحقیق و پژوهش را اولین گام برای ریشه‌یابی مشکلات و آسیب‌ها خواند.

خوزستان- دومین جلسه کمیته پژوهش و تحقیق شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همزمان با هفته مبارزه با مواد مخدر در خانه سازمان های مردم نهاد برگزار شد.
دبیر کمیته پژوهش در این نشست به تشریح برنامه های پیش رو پرداخت و افزود: این کمیته یکی از مهمترین ارکان شورا می باشد؛ زیرا تحقیق و پژوهش اولین گام برای ریشه یابی مشکلات و پیدا کردن راهکارهای در جهت رفع آن می باشد.
وی با اشاره به پژوهش های انجام شده در خصوص اعتیاد و مواد مخدر در استان گفت: اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته ولی با گسترش قاچاق مواد مخدر و تنوع ایجاد شده در نوع مواد نیازمند تحقیق و پژوهش و ارائه شیوه ها و راهکارهای جدید از سوی متخصصین و متولیان امر هستیم.
همچنین دکتر شریفی معاون اجرایی مرکز بهداشت استان با بیان اینکه تاکنون حدود ۱۲۰۰ نوع ماده مخدر شناسایی شده است گفت: مبارزه با مواد مخدر کار بسیار دشواری است که نیاز به همت مضاعف و جلسات مستمر دارد که با عقل گرایی و تشکیل اتاق فکر قوی بهترین تصمیمات اتخاذ شود.
وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت های تبلیغاتی، توجه به اوقات فراغت جوانان و توانمندسازی افراد جامعه، سه اقدام اثربخش در این زمینه می باشد.
دکتر عبادی؛ عمر برنامه های پیشگیری در کشور را کوتاه توصیف کرد و گفت: باید حساس سازی در جامعه اتفاق بیافتد که با حمایت دستگاه های دولتی از سازمان های مردم نهاد و تمرکز بر روی جوانان و نوجوانان نتیجه بهتری حاصل خواهد شد.
دکتر داودی نماینده سازمان های مردم نهاد ضمن تاکید بر همراهی مسئولین به معضل مواد مخدر و ایجاد هماهنگی مضاعف دستگاه های متولی در مسیر مبارزه با مواد مخدر؛ حمایت از سمن در فعالیت های محله محور و حضور در مناطق محروم و آسیب پذیر را یکی از مهمترین اقدامات دانست.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=90451
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خوزستان
  • 152 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها