استاندار و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: استكبار جهاني با هدف آلوده كردن نسل جوان اقدام به توزيع و ترويج مواد مخدر در كشور ميكند تا با اين حربه نه تنها بتواند به مقاصد شوم خود دست پيدا كند بلكه چرخهاي توسعه و پيشرفت را نيز متوقف كند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي، مقیمی در حاشيه افتتاح اين نمايشگاه با اشاره به ترفندها و تبليغات جذاب مافياي مواد مخدر به منظور استفاده گسترده جوانان از مواد مخدر افزود: لاغري، جواني، افزايش ميل جنسي از شگردهايي است كه مافياي مواد مخدر در جهت فريب جوانان از آن استفاده ميكنند.
وي اظهار داشت: دشمنان جمهوری اسلامی ایران از مواد مخدر به عنوان یکی از ابزارهای جنگ نرم به صورت هدفمند برای آلوده کردن جوانان و نابودی شور و نشاط و فکر و اندیشه آنان استفاده میکنند.
استاندار با تاكيد بر بي نتيجه ماندن برخورد هاي صرفاً فيزيكي و مقابله اي با پديده اعتياد عنوان داشت: اعتياد يك معضل اجتماعي است و راه خروج از يك مسئله اجتماعي فقط به دست خود مردم آن هم از طريق اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر مؤثر است.
مقيمي با بيان اينكه اعتياد يك بيماري است افزود: اگر بر اين باور به اعتياد نگاه كنيم قطعاً در روند درمان معتادان بسيار موفق تر خواهيم شد.
همچنين زيد وند دبير شوراي هماهنگي با اشاره به لزوم و اهميت نمايشگاه پيشگيري اوليه از اعتياد در استان افزود: هدف از ايجاد اين نمايشگاه تقويت هنجار هاي ضد اعتيادي در بين گروه هاي هدف، تغيير دروني سازي ارزش هاي ضد اعتيادي ازحوزه تئوريك به حوزه بصري است.
وي با تشريح روند ايجاد نمايشگاه اظهار داشت: به منظور كيفي سازي نمايشگاه جلسات متعددي با دستگاه هاي مختلف و بازديدهايي از استان هاي اصفهان و چهار محال بختياري صورت پذيرفته است.
زيدوند با بيان نرخ شيوع اعتياد افزود: بهترين راه مقابله با پديده شوم اعتياد پيشگيري است و هر چقدر بتوانيم مفاهيم پيشگيرانه از سطوح كودكي به آنان آموخته شود در بزرگسالي با افرادي مقتدر در برابر اعتياد مواجهه خواهيم بود.
دبير شوراي هماهنگي ضمن تشكر از دستگاه هاي فعال در ايجاد نمايشگاه گفت: اميد است اين مركز تبديل به محل و كانون جلسات آموزشي مرتبط با اعتياد براي بخش هاي مختلف شود.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي۹۳٫۴٫۱۴