• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73352اخبار امروز : 0
21

رشادت شهدا و جانبازان عرصه مبارزه با مواد مخدر، دسیسه سوداگران مرگ را بر هم میزند

  • کد خبر : 90111
  • ۱۰ تیر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۱
رشادت شهدا و جانبازان عرصه مبارزه با مواد مخدر، دسیسه سوداگران مرگ را بر هم میزند
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان فارس گفت: صبر و استقامت خانواده معظم شهدا مایه دلگرمی در ادامه خدمت به مردم است و در واقع رشادت شهدا و جانبازان عرصه مبارزه با مواد مخدر، دسیسه سوداگران مرگ را بر هم میزند.

فارس- سید موسی حسینی به همراه جمعی از مسئولین استان در دیدار با خانواده معظم شهید فرود کشوری بیان داشت: آرامش امروز کشورمان را مرهون خون پاک شهیدان و ایثار جانبازانی هستیم که با گذشتن از ارزشمندترین دارایی‌شان، وطن را حفظ کردند.
وی افزود: ایثار و جانفشانی عزیزانی که در راه تامین امنیت جان عزیز خود را نثار می نمایند عمل شایسته ای است که باید آن را به صورت یک اصل در تمام ابعاد زندگی نهادینه کرده و سرلوحه کار خود قرار دهیم.
دبیر شورا گفت: رشادت شهدای والامقام و ایثار جانبازان به ویژه در عرصه مبارزه با مواد مخدر همواره سبب برهم خوردن دسیسه سوداگران مرگ بر علیه نوجوانان و جوانان این مرز و بوم می شود.
حسینی ضمن تقدیم لوح تقدیر و هدیه ابلاغی از سوی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، بیان داشت: صبر و استقامت شما مایه دلگرمی در ادامه خدمت به مردم مي‌باشد و ایثار و فداکاری خانواده شهدا ستودني است.
گفتی است فرود کشوری در آبان ماه سال ۱۳۶۶ در درگیری با اشرار مسلح و قاچاقچیان مواد مخدر به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
فارس با تقدیم ۱۴۰ شهید، مقتدرانه در برابر معضل مواد مخدر ایستاده است
همچنین سید موسی حسینی در مراسم غبارروبی و عطرافشانی قبور مطهر شهدا که در قطعه شهدای دارالرحمه شیراز با حضور جمعی از مسئولین برگزار شد، اظهار داشت: دفاع از كيان مقدس جمهوري اسلامي ايران حاصل جان‌فشانی عزيزاني است كه جان شيرين خود را در طبق اخلاص نهاده و براي ايجاد امنيت پايدار در كشور سر از پا نشناخته تا مردم بزرگوار ايران در همه جوانب از اين نعمت بزرگ برخوردار شوند.
وي افزود: آرامش امروز ما مديون جان‌فشانی شهداست و تلاش خواهيم کرد به اين ارزش‌ها پايبند باشيم.
دبير شورا بيان داشت: بی‌شک قرارگرفتن نام جمهوری اسلامی ایران بر تارک مبارزه با بلیه شوم مواد مخدر در جهان، مرهون شهادت، جان‌فشانی و پایمردی مجاهدان این عرصه است که با تقدیم همه هستی خویش به نبرد بی‌امان با اهریمن تباهی و نيستي برخاسته و به درجه رفيع شهادت نائل آمدند.
حسینی گفت: امروز وظیفه داریم از خون شهدا به‌ویژه شهدای عرصه مبارزه با مواد مخدر که ضامن امنیت و آسایش اجتماعی هستند با اقدامات گسترده فرهنگی و پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی، درمان و حمایت اجتماعی از بهبودیافتگان، پاسداری کرده و راهشان را تا ریشه‌کنی مُعضل مواد مخدر و کاهش آسیب‌های اجتماعی ادامه دهیم.
وی افزود: استان فارس با تقدیم ۱۴۰ شهید گلگون‌کفن و ۷۶ جانباز سرافراز در عرصه مبارزه با مواد مخدر همچنان مقتدرانه در برابر این مُعضل ایستاده و تا ریشه‌کنی مواد مخدر از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد نمود.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=90111
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان فارس
  • 213 بازدید
  • بدون دیدگاه