آذربایجان شرقی- امیر رنجبر در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان مرند که با حضور فرماندار و اعضای شورای هماهنگی این شهرستان برگزار شد، گفت: با وجود نزدیک به ۲۰۰۰ کیلومتر مرز مشترک ایران با کانونهای عمده تولید مواد مخدر در جهان، شیوع اعتیاد در سطح جهانی ۶/۵ ولی در ایران ۴/۵ در جمعیت عمومی ۱۵ تا ۶۵ ساله است که این آمار نشان دهنده اقدامات تاثیرگذار دستگاههای مقابلهای جمهوری اسلامی در حوزههای مختلف مبارزه با مواد مخدر است.
وی افزود: جمهوری اسلامی با تقدیم ۴ هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز در این عرصه پرچمدار مبارزه با مواد مخدر است.
دبیر شورا با اشاره به خسارت های بهداشتي، اقتصادي، اجتماعي و پيامدهاي ناشي از مصرف مواد در ابعاد مختلف گفت: با وجود اقدامات متنوع در این حوزه و بنا به دلایلی که یکی از آنها تغییر سبک زندگی و لذت طلبی مفرط است، متاسفانه پای بعضی از مواد روانگردان های جدید نیز باز شده است.
رنجبر؛ وجود تبلیغات سوء در فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای را در شكلگيري نگرش و باورهاي اشتباه در نوجوانان و جوانان بسیار موثر دانست و افزود: در راستای هوشمند سازی برنامه ها باید مخاطب شناس بوده و برنامه های ما باید نیازهای مخاطبین را ارضاء نماید.
وی با اشاره به تدوین نقشه خطرپذیری محلات شهری و روستایی آلوده در سطح شهرستان ها خواستار احصاء امکانات و بهره گیری از آنها در توزیع عادلانه امکانات فرهنگی و ورزشی در راستای توانمندسازی جوانان و خانواده ها شد.
در خاتمه مصوب شد؛ فرمانداری شهرستان با احصاء امکانات موجود در محلات روستایی آسیب پذیر شهرستان، اقدامات لازم را برای اجرا و افتتاح کانون یاریگران روستایی فراهم کند.
نقش کانون یاریگران روستایی در کاهش تقاضای مواد مخدر
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی بر نقش کانون یاریگران روستایی در کاهش تقاضای مواد مخدر در روستاها تاکید کرد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=89806
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی
- 206 بازدید
- بدون دیدگاه