• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
4

مواد مخدر، جنگ بدون مرز است

  • کد خبر : 8942
  • ۱۱ تیر ۱۳۹۳ - ۵:۵۳

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر از مواد مخدر آذربايجان شرقي به عنوان جنگ بدون مرز ياد كرد و گفت: شناسایی شبکه های قاچاق و باندها، ضربه زدن به بنیان های اقتصادی قاچاقچیان مواد مخدر یکی از رویکردها برای مبارزه با مواد مخدر است.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر از مواد مخدر آذربايجان شرقي به عنوان جنگ بدون مرز ياد كرد و گفت: شناسایی شبکه های قاچاق و باندها، ضربه زدن به بنیان های اقتصادی قاچاقچیان مواد مخدر یکی از رویکردها برای مبارزه با مواد مخدر است.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي؛ محمدعلی نصرتی در جلسه هم‌اندیشی با مدیران واحدهای صنعتی و معدنی استان گفت: تمامی مسئولان و دست اندرکاران جامعه در هر جایگاهی که هستند باید با حضور فعال، مخلصانه، دلسوزانه و بی منت خود را خدمتگزار ملت بدانند. جامعه‌ی ما عاری از مشکلات و آسیب های اجتماعی نیست و این هنر افراد نخبه و مدیران دلسوز جامعه است که با رصد، پیش بینی، پیشگیری و مدیریت درست از بار این مشکلات تا حد چشمگیری بكاهند.

نصرتی گفت: جامعه ما از ظرفیت ها و پتانسیل بالایی برخوردار است که در صورت شناسایی و هماهنگی اجزای فی‌مابین می‌توانیم شگفتی ساز باشیم.

وی افزود: بحث مواد مخدر یک معضل جهانی است که امروزه ۱۷۰ کشور جهان و ۲۵۰ میلیون نفر جمعیت دنيا به صورت مستقیم با این بلای خانمان سوز دست و پنجه نرم می‌کنند. ۱۰ میلیون نفر قاچاقچی در دنيا به صورت حرفه‌ای و مافیایی جریان ساز قاچاق مواد مخدر هستند که سود خالصانه آنها ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد دلار و چرخش مالی سالیانه ۱۵۰۰ تا ۱۶۰۰ میلیارد دلار می باشد.

دبير شوراي هماهنگي در ادامه از مواد مخدر با عنوان زلزله خاموش، جنگ بدون مرز و بزرگترین منکر عصر حاضر یاد کرد و چهارمین عامل مرگ و میر انسان ها، بعد از تصادفات ، سکته های مغزی و سوختگی ها دانست که به صورت میانگین روزانه ۱۰ نفر جان خود را به خاطر مصرف مواد مخدر از دست می دهند.

نصرتی با اشاره به اینکه ۴۱ هزار نفر معتاد در آذربایجان شرقی وجود دارد، اعلام کرد: ۹۰٫۷ درصد از این آمار شامل مرد ها و ۹٫۳ درصد آن زنان را شامل می شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه باید در خصوص مبارزه با مواد مخدر بیش از پیش در جامعه اطلاع رسانی کنیم، تاکید کرد: با مخفی کاری نمی توانیم کاری از پیش ببریم و نمایشگاهی باید برای تببین راهکارهای مبارزه با مواد مخدر در استان برای خانواده ها برگزار شود.

وی با بیان اینکه ۵۰ درصد سن شروع زنان به مصرف مواد مخدر، بین ۱۵ تا ۱۹ سال است، اظهار کرد: با روی آوردن زنان به اعتیاد بنیان خانواده به طور کل از هم گسیخته می شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی در خصوص کنترل مرزهای کشور بخصوص استان برای ورود و خروج مواد مخدر اعلام کرد: برای کنترل ورود و خروج مواد مخدر به استان آذربایجان شرقی با مشکل خاصی مواجه نیستیم و برای خروج مواد مخدر از استان به کشورهای همسایه، با سرمایه‌گذاری، بالا بردن سطح تخصص افراد و به کارگیری امکانات پیشرفته‌تر مثل ایکس‌ریل و بادی‌اسکنر، به دنبال ارتقا کنترل ها هستیم.

وی با تاکید بر اینکه باید تمامی امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری این مراکز استان باید ارتقا یابد، اظهار کرد: اشتغال، حرفه آموزی، آموزش های اخلاقی و ایمان مداری افراد معتاد باید در این مراکز در نظر گرفته شود و باید جهت حرفه‌آموزی و اشتغال افراد معتادی که بعد از ترک اعتیاد وارد جامعه می شوند، تدابیری اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه ما باید به عنوان عضوی از جامعه پاسخگوی چنین معضلی باشیم و در قبال این پدیده ویرانگر احساس مسوولیت بکنیم، گفت: پیامد های این معضل قطعا تمام آحاد جامعه را در بر می گیرد و ضروری است که با بهره مندی از توانمندی ها و ظرفیت های کشور و استان برای مقابله با این توطئه دشمن به پا خیزیم.

دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی با بیان اینکه ۹۲ درصد از مردم در خصوص پیامدهای مواد مخدر نگران هستند، گفت: تمامی جرایم های چون قتل، سرقت ،آدم ربایی ، فحشاو از هم پاشیدگی خانواده از پیامدهای مواد مخدر محسوب می شود.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي۹۳٫۴٫۱۱ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=8942

برچسب ها