• امروز : دوشنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 1 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 28 April - 2025
کل پست ها: 73499اخبار امروز : 11
17

ایران، بزرگترین قربانی قاچاق مواد مخدر است

  • کد خبر : 88524
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۹
ایران، بزرگترین قربانی قاچاق مواد مخدر است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران گفت: اعتیاد آسیب اول اجتماعی کشور است و ۳۸۵۰ شهید برای مبارزه با مواد مخدر و جلوگیری از این آسیب تقدیم نظام شده اند.

مازندران- علی شیرازی در نشست بررسی برنامه‌های هفته مبارزه با مواد مخدر و سومین همایش استانی کانون یاریگران زندگی که با حضور حسین کمالی مديرکل آموزش و پرورش استان برگزار شد، از تلاش‌های دستگاه تعلیم و تربیت مازندران در اجرای طرح های مقابله با آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه اعتیاد، قدردانی کرد.
وی افزود: اعتیاد آسیب اول اجتماعی کشور است و ۳۸۵۰ شهید برای مبارزه با مواد مخدر و جلوگیری از این آسیب تقدیم کردیم و به نوعی می‌توان گفت که جمهوری اسلامی ایران بزرگترین قربانی قاچاق مواد مخدر است.
دبیر شورا بیان کرد: هزینه های جانی و مالی برای کاهش اثرات نامطلوب مواد مخدر هم در کشور ما و هم برای مردم منطقه و جهان است، از این رو، ایران اسلامی پرچمدار واقعی مبارزه با مواد مخدر در سطح جهان می باشد.
شیرازی ادامه داد: تا زمانی که تقاضا باشد، عرضه هم صورت می‌گیرد و ما با هدف کاهش تقاضا از آموزش‌ و پرورش به‌عنوان دستگاه فرهنگ‌ساز کمک می‌گیریم که در حوزه حضور گسترده خود بتواند آگاهی و حساسیت ایجاد کند تا در نهایت به این هدف بزرگ برسیم که تقاضا را کم کنیم.
وی با اشاره به برنامه افتتاح کانون یاریگران زندگی در مرکز استان افزود: این مرکز اتاق فکر استان برای کاهش آسیب های اجتماعی بویژه پیشگیری از اعتیاد در حوزه دانش آموزی می باشد.
دبیر شورا با اشاره به همایش روز جهانی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: تاکید استاندار این است که این همایش که برنامه محوری هفته است شایسته و عالی برگزار شود تا بتواند بیشترین سطح از افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دهد.
گفتنی است؛ هفته مبارزه با مواد مخدر از ۳۱ خرداد شروع می‌شود و تا ۵ تیرماه ادامه دارد و سومین همایش استانی کانون یاریگران زندگی در نخستین روز این هفته با حضور استاندار مازندران و با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با هدف افزایش سطح آگاهی و پیشگیری از اعتیاد و رفتارهای پرخطر برگزار خواهد شد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=88524
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران
  • 263 بازدید
  • بدون دیدگاه