استاندار و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي با بيان اين كه مبارزه با مواد مخدر فقط از طريق اجتماعي كردن ميسر است، گفت در اين رويكرد ميتوان از ظرفيت خيرين، مردم و بخشهاي غير دولتي استفاده كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي؛ مقيمي در سومين جلسه شوراي هماهنگي با بيان اينكه سالانه تعداد زیادی از برادران نیروی انتظامی و امنيتي در راستاي مبارزه با مواد مخدر توسط قاچاقچیان به درجه شهادت نائل میشوند، افزود: معضل اعتیاد تنها مختص به کشور ما نیست بلکه امری جهانی است از آن جهت که کشور ما دارای حکومت اسلامی است و مردم نقش اساسی در این حکومت را ایفا میکنند و بیتوجهی و یا کم کاری نسبت به مسئله اعتیاد قابل بخشش نیست.
وي با بيان اين كه مبارزه با مواد مخدر فقط از طريق اجتماعي كردن ميسر است، گفت امروزه نظام سلطه میکوشد تا با گسترش اعتیاد و پوچگرایی، بنیان خانواده را سست و جامعه را از درون بیمحتوا کند که در این راستا مقابله با اقدامات آنان از مهمترین وظایف مسئولین است.
استاندار استان با تشريح آثار مخرب اعتیاد در بانوان افزود: خيرين و بخشهاي غير دولتي ميتوانند كمك بسيار موثري در جهت صیانت از خانوادههای زندانیان معتاد و معتادين كنند.
رئيس شوراي هماهنگي مبارزه مواد مخدر استان با بيان اينكه مهمترین مساله در شرایط فعلی در خصوص سیاستهای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر، تقويت مسوولیت بخشهای مردمی در راهبری این حوزه و کاهش آسیب آن است.
مقيمي خاطر نشان کرد: اعتیاد چون هیولایی صیانت و سلامت خانوادهها را نشانه گرفته و مسوولان دولت تدبیر و امید در هر مسند و پایهای وظیفه خطیر مشارکت در فروکش کردن آتش اعتیاد را برعهده دارند.
وي با بيان اينكه نشان دادن صحنههاي عواقب اعتياد به خانوادهها بسيار ميتواند در پيشگيري از اعتياد موثر باشد گفت: مقام معظم رهبري بارها در سخنرانيهاي خود بر خزنده بودن حركت دشمن در جهت نابود ساختن نيروي جوانان ايران اسلامي گوشزد نمودهاند از اين رو اگر یک معتاد را نجات بدهیم جامعه را نجات دادهایم.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مركزي۹۳٫۴٫۸