دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در همایش بهبودیافتگان كه با پزشکان و درمانگران اعتیاد و بیش از ۲۵۰ نفر از بهبودیافتگان مراکز درمانی برگزار شد، گفت: ابتلاء به مواد مخدر میتواند، یک جامعه را به سمت انحطاط سوق داده و منجر به بروز بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی و فرهنگی شود.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی بهمن امیریمقدم در این همایش با اشاره به اینکه معضل اعتیاد به مواد مخدر مربوط به یک فرد یا خانواده نیست اظهارکرد: اعتیاد یک معضل اجتماعی است و لازم است برای مقابله و مبارزه با آن تمام اقشار جامعه کنار یکدیگر قرار گرفته و برای مقابله با این ناهنجاری اجتماعی و پدیده شوم تلاش کنند.
دبیر شورای هماهنگی استان با تاکید بر لزوم اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر گفت: این همایش با هدف افزایش روحیه خودباوری و تقویت اعتماد به نفس معتادان بهبودیافته، از اینکه شما سالم و سربلند در کنار خانوادههایتان حضور دارید بسیار خوشحال و خرسند هستیم و امیدواریم همیشه به دور از هرگونه مواد مخدر به زندگی تان ادامه دهید.
وی از تخصیص اعتبارات ویژهای برای حل مشکل بیکاری برای اشتغال و مهارتآموزی بهبودیافتگان از مواد مخدر خبر داد و افزود: امیدواریم با ایجاد فرصتهای اشتغال و ارائه آموزشهای فنی و حرفه ای، بخشی از بیکاری بهبود یافتگان رفع شود.
همچنين رئیس دبیرخانه این شورا در این همایش گفت: معضل اعتیاد امروزه به عنوان بزرگترین تهدید و آسیب اجتماعی تمامی ابعاد زندگی انسان را در مورد هجوم قرار داده که خانواده مهمترین کانون هدف در برابر این معضل اجتماعی می تواند نقش مهم و پیشگیرانه ای ایفا نماید. پیامدهای این زلزله خاموش لطمات زیادی را بر جامعه وارد کرده است که افزایش جرائم خرد، گسترش ناهنجاریها، گسترش بیماریهای روانی و غیره از جمله آنهاست.
ماشاء اله صادقی با اشاره به نقش مهم و بنیادین خانواده در برابر اعتیاد افزود: ارتباط عاطفی و صمیمانه بین اعضاء خانواده و مسلح شدن افراد خانواده به دانش مهارت زندگی و سبک های فرزند پروری از عوامل مهم و زیر بنایی در مصون سازی خانوادها در برابر اعتیاد است.
صادقی افزود: دین و آموزههای اسلامی نیز به عنوان عامل اساسی دیگر در مصونسازی خانوادهها در برابر آسیبهای اجتماعی و اعتیاد محسوب شده به گونهای که خانوادههای دینی و مذهبی در قیاس دیگر خانوادهها کمتر دچار انحرافات و آسیب های اجتماعی میشوند.
رئیس دبیرخانه شورای هماهنگی استان تصریح كرد: سلسله برنامههای آموزشی با محوریت پیشگیری و صیانت از حریم خانواده در برابر اعتیاد توسط شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری بهزیستی، شهرداری، دانشگاه علوم پزشکی و سازمانهای مردمنهاد در حاشیه شهر و سکونتگاههای غیر رسمی مشهد در حال اجرا است و انتظار میرود دستگاههای عضو شورا در امر خطیر پیشگیری در خانواده ها بیش از گذشته ایفا نقش كنند.
صادقی بیان کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر براساس برنامههای تدوین شده، اقداماتی را برای معتادان بهبود یافته انجام داه است که میتوان به حمایتهای اجتماعی و آموزش حرفهای، تشکیل کمیته صیانت از خانواده بهبود یافتگان، اختصاص ۵ درصد بودجه اشتغالزایی و ۳۰ میلیارد تومان برای بیمه بهبود یافتگان اشاره کرد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي ۹۳٫۴٫۸