• امروز : جمعه - ۳۰ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : 17 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Friday - 20 September - 2024
کل پست ها: 71607اخبار امروز : 0
8

تفاهم‌نامه همکاری ستاد مبارزه با موادمخدر ‌و فدراسیون وزنه‌برداری امضا شد+عکس

  • کد خبر : 88220
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
تفاهم‌نامه همکاری ستاد مبارزه با موادمخدر ‌و فدراسیون وزنه‌برداری امضا شد+عکس
ستاد مبارزه با موادمخدر و فدراسیون وزنه‌برداری با هدف بهره‌گیری از ظرفیت ورزش و یاریگران ورزش برای کنترل و کاهش آسیب اعتیاد به مدت سه سال تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

دکتر اسکندر مؤمنی، دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در آیین امضای این تفاهم‌نامه همکاری که صبح امروز در محل این ستاد برگزار شد، گفت: اعتیاد به موادمخدر مرز، نژاد، قوم، مذهب، سن، پیر و جوان و زن و مرد نمی‌شناسد و همه آحاد جامعه را در بر می گیرد.
وی افزود: درمان اعتیاد گاه بسیار سخت است چرا که دوران اوجش بسیار زیاد است. زیرا این مواد، بر روی ذهن، مغز و روان فرد اثر می‌گذارند، نتایج پژوهش‌ها نیز نشان می‌دهد که اصلی‌ترین راهکار برای مبارزه با اعتیاد، پیشگیری است تا با اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی کسی به سمت اعتیاد نرود.
دبیرکل ستاد با بیان اینکه سالانه ۵۰۰ هزار نفر در دنیا بر اثر مصرف موادمخدر، جان خود را از دست می‌دهند، گفت: اعتیاد خودش یک آسیب است و منشأ بسیاری از آسیب‌های دیگر از جمله طلاق، سرقت و جنایاتی مثل قتل می‌باشد.
مؤمنی بیان داشت: گروه‌های مرجع، مهم‌ترین کسانی هستند ‌که در پیشگیری از اعتیاد نقش بسزایی دارند. در میان گروه‌های مرجع، ورزشکاران نقش بی‌بدیلی دارند؛ زیرا یک ورزشکار وقتی در سکویی بالا می‌رود و افتخارآفرینی می‌کند، هم‌وطنانش در هر سن و سالی که باشند، احساس غرور ، شور و شعف و اعتماد به نفس در آن لحظه دارند و حتی سعی دارند سبک و سیاق آن ورزشکار را دنبال کنند.
وی افزود: یکی از فدراسیون‌های ورزشی که همواره مدال‌آور است، وزنه‌برداری است و آوازه این رشته ورزشی و کسب مقام و افتخارات آن در دنیا پیچیده است. ما باید از ظرفیت این ورزش پر افتخار در پیشگیری از اعتیاد جوانانمان استفاده کنیم تا جامعه‌مان از اعتیاد مصون گردد.
مؤمنی گفت: امروز فدراسیون وزنه‌برداری در راستای مسئولیت اجتماعی خود به کمک مبارزه با موادمخدر آمده و رویداد میمون و مبارک است تا این آسیب بزرگ در کشورمان کاهش یابد.
همچنین دکتر محمد جمالو معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد در این جلسه گفت: اعتیاد بیماری مزمن، روانی، اجتماعی، پیش‌رونده و عودکننده است و فردی که به اعتیاد آلوده می‌شود، اگر برای درمان اقدام نکند، مورد پیگرد قضایی قرار می‌گیرد.
معاون دبیرکل ستاد ادامه داد: برای اینکه یکپارچگی در روند مبارزه با موادمخدر ایجاد شود، حدود سه سال است که طرح یاریگران زندگی در کشور با هدف به‌کارگیری همه ظرفیت‌های موجود در کشور در حال اجرا است؛ و سعی داریم در این طرح از پتانسیل گروه‌های مرجع که منشأ اثر هستند، استفاده کنیم.
جمالو در ادامه؛ تفاهم‌نامه‌های همکاری را تقسیم کاری ملی خواند و گفت: معتقدیم که پیشگیری، اولویت راهبردی ستاد است و در این حوزه، تلاش خواهیم کرد، نگذاریم جوانانمان وارد چرخه اعتیاد شوند.
سجاد انوشیروانی، رئیس فدراسیون وزنه‌برداری نیز در این جلسه بیان کرد: وضعیت کنونی موادمخدر و تأثیر مخربی که اعتیاد به آن، در زندگی خانواده‌ها و جوانان می‌گذارد، به شدت ما را نگران کرده است؛ به همین منظور هر کدام از ما موظفیم در هر جایگاهی که هستیم با موادمخدر مبارزه کنیم تا قدم‌های مثبتی را در راستای کمک به خانواده‌ها و جوانانی که از این موضوع آسیب دیدند، برداریم.
وی افزود: شواهد و تحقیقات علمی نشان می‌دهد هر چه سبک زندگی سالم باشد و افراد و خانواده‌ها به ورزش و فعالیت‌های بدنی توجه کنند، از این خطرات مبرا خواهند بود.
انوشیروانی گفت: فدراسیون وزنه‌برداری متعهد است و تلاش می‌کند در راستای توسعه سلامت در بین نونهالان، نوجوانان و جوانانی که در رشته ورزشی وزنه‌برداری در حال فعالیت هستند، برای پیشگیری از اعتیاد این عزیزان تلاش کند تا زندگی سالم و به دور از اعتیادی در بین آنان شکل بگیرد.
وی بیان کرد: همچنین این فدراسیون، پیام‌های پیشگیری را در اماکن ورزشی که در اختیار دارد، توسعه خواهد داد و نسبت به اجرای مسابقات با هدف پیشگیری از اعتیاد و آموزش مربیان و نیروهای متخصص در حوزه پیشگیری از اعتیاد و معرفی قهرمانان کشور به‌عنوان سفیران پیشگیری از اعتیاد اقدام خواهد کرد.
انوشیروانی اظهار امیدواری کرد که این اقدامات منجر به تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی و اهتزاز پرچم کشورمان در میادین مختلف ورزشی و بین‌المللی شود.
همچنین حسین رضازاده، قهرمان وزنه‌برداری کشور و دارنده دو مدال طلای مسابقات المپیک در این جلسه بیان داشت: قهرمانی و پهلوانی در ورزش در پرتو سلامت جسمانی، روانی و اخلاقی حاصل می‌شود و ورزش یکی از مهم‌ترین عوامل پیشگیری از اعتیاد در جوانان است که باید به آن توجه جدی داشت.
وی افزود: افراد جامعه باید به اعتیاد نه بگویند و به ورزش روی بیاورند؛ زیرا ورزش علاوه بر سلامت جسمی، می‌تواند باعث سلامت روان فرد نیز شود که امیدوارم با حمایت‌های شما، در مسابقات وزنه‌برداری پاییز امسال، این رشته ورزشی به قهرمانی برسد.
گفتنی است؛ بهره‌گیری از ظرفیت ورزش و یاریگران ورزش برای کنترل و کاهش آسیب اعتیاد در جامعه عمومی و توجه ویژه به قهرمانان این رسته برای پیشگیری از اعتیاد، توسعه زیرساخت‌های وزشی و فنی خانه‌های ورزش روستایی با ایجاد رشته ورزشی کراس فیت، انتشار پیام‌های پیشگیری از اعتیاد در تبلیغات محیطی در مجموعه و اماکن فدراسیون و مسابقات، آموزش مربیان و نیروهای متخصص فدراسیون به مباحث پیشگیری از اعتیاد از جمله مفاد این تفاهم‌نامه است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=88220
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مباره با مواد مخدر
  • 286 بازدید
  • بدون دیدگاه