آذربایجان شرقی- امیر رنجبر در نشست تخصصی با سمن های فرهنگی و ورزشی که به همت معاونت جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان و در خانه جوان برگزار شد، گفت: سمن ها بازوان اجرایی و اصلاع رسانی دستگاه های حمایتی هستند و جمهوری اسلامی با تقدیم ۴ هزار شهید در این عرصه پرچمدار مبارزه با مواد مخدر است.
وی با اشاره بر اقدامات فرهنگی و مقابله ای ارزشمند صورت گرفته افزود: ورزش و جوانان با ظرفیتهایی خوبی که دارد میتواند در پیشگیری و درمان اعتیاد عملکرد بسزایی داشته باشد.
دبیر شورا وجود باشگاه ورزشی ، سمن ها و مربیان ورزشی متعدد در سطح استان را فرصتی شایسته بر همراهی مربیان ورزشی در جذب جوانان در تیم های ورزشی استان دانست.
رنجبر با اشاره بر تدوین نقشه خطرپذیری محلات آسیب پذیر استان، اجرای طرح توانمندسازی در محلات مزبور را اصلی ترین سیاست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر دانست و تصریح کرد: حضور پر رنگ سمن های ورزشی و فرهنگی در راستای اجرای برنامه های فرهنگی و آموزشی میتواند سهم بسیار مهمی در توانمندسازی و ارتقاء سلامت روانی اجتماعی جوانان ساکن در محلات مزبور داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه اگر برنامه های تاثیرگذاری اجرا نگردد اعتیاد میتواند به یک بحران اجتماعی تبدیل شود خواستار سوق دادن توانمندهای ورزشی در محلات آسیب پذیر بمنظور شکل دادن رفتارهای سلامت محور با ایجاد فرصتهای جدید ورزشی و فرهنگی شد.