• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73449اخبار امروز : 8
10

کشف بیش از ۱۴ کیلوگرم مواد مخدر در فرودگاه امام خمینی

  • کد خبر : 87944
  • ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۴
کشف بیش از ۱۴ کیلوگرم مواد مخدر در فرودگاه امام خمینی
فرمانده پلیس فرودگاه‌های پلیس پیشگیری فراجا از کشف بیش از ۱۴ کیلوگرم مواد مخدر در دو محموله باری در فرودگاه امام خمینی (ره) خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار محسن عقیلی اظهار داشت: کارکنان پلیس مبارزه با مواد مخدر مستقر در پایانه هوشمند بارفرودگاه حضرت امام خمینی (ره)، حین کنترل و بازرسی مرسولات پستی به یک محموله به مقصد کشور‌های اروپایی، مشکوک شدند.

­وی افزود: مأموران پس از اخذ دستور قضایی، و با حضور نماینده گمرک اقدام به بازگشایی محموله‌ها نموده، که در محموله اول مقدار ۴ کیلو و ۵۰۰ گرم مواد مخدر صنعتی ازنوع شیشه که به صورت خمیری شکل در قالب سنگ روشویی، جاسازی شده بود کشف و در بسته ارسالی دوم مقدار ۱۰ کیلوگرم مواد مخدر تریاک که در پایه سنگ روشویی به طرز ماهرانه‌ای جاساز شده بود، کشف و ضبط شد.

­این مقام انتظامی ضمن تاکید برلزوم استمرار برخورد قاطعانه با قاچاقچیان مواد مخدر و حفظ ثبات و امنیت دراین منطقه از مرز‌های هوایی، گفت: پرونده قضایی در این خصوص تشکیل و به همراه متهمان جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی ارسال شده است.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=87944