آذربایجان غربی- سارخانلو در دومین جلسه کمیته مبارزه با مواد مخدر در فضای مجازی استان گفت: این افراد باید ابتدا شناسایی شوند لذا اقدامات نباید صرفاً معطوف به عطاری ها یا آرایشگاه ها و یا باشگا های بدنسازی شوند چون متصدیان این اماکن از مکانهای موصوف کسب روزی می کنند. باید متمرکز شویم به یک سری افرادی که آگاهانه و هدفمند در زمینه توزیع مواد مخدر و سایر اعمال مجرمانه در این فضا در فعالیت هستند.
وی افزود: پلیس مبارزه با مواد مخدر و پلیس فتا و اداره کل اطلاعات و سپاه استان باید برای این فضا برنامه داشته باشند چون این فضا با توجه به وظایف قانونی در اختیار آنها است و آنرا رصد میکند. به صورت جامع در سطح کشور با گشت زنی عمده فعالان شناسایی شوند حتی به استان های دیگر نیز اطلاعات لازم ارائه شود.
سارخانلو بیان کرد: همچنین از ظرفیت بسیج غافل نباید شد و اگر به موقع و آگاهانه و هدفمند در این فضا ورود شویم، دیگر مشکلات به وجود نخواهد آمد.
همچنین دکتر رامین موحدی رئیس کمیته مبارزه با مواد مخدر در فضای مجازی استان گفت: اعمال مجرمانه در فضای مجازی با یک پیچیدگی خاصی صورت می پذیرد، بطوریکه مدیریت این فضا تقریباً رها شده و در اختیار دشمنان نظام است. بنابراین برای دست یابی به یک نتیجه مطلوب، ضرورت دارد از پتانسیل دستگاه ها و همت اعضای کمیته در راستای مبارزه در این فضا بهره مند شویم.
وی افزود: نوجوانان و جوانان به شدت از این فضا تاثیر پذیری دارند. امروزه فضای مجازی به یک محیط واقعی زندگی تبدیل شده است. این کمیته و تشکیل آن حرکتی مبارک و قدم اول اقدامات محسوب میشود، براین اساس توقع داریم نمایندگان تام الاختیار و ثابت دستگاه های عضو کمیته بصورت منظم در جلسات حضور داشته تا پیوستگی مباحث به وجود آید.
رییس کمیته ادامه داد: در مبارزه با مواد مخدر ۲۳ دستگاه عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان هستند که ریاست آن بر عهده استاندار است و تمام اعضا به نحوی حقوقی می باشند؛ لذا هر اقدامی باید با هماهنگی این شورا انجام گیرد. اعضا برنامه های خود را در فضای مجازی برای سالروز جهانی اعلام کنند و یک سری برنامه ها نیز ابلاغی است که پس از جمعبندی به دستگاه ها ابلاغ و در جلسه اصلی مطرح خواهد شد. در راستای جهاد تبیین اقدامات توسط دستگاه ها به دبیرخانه منعکس تا ضمن طرح در جلسه اصلی به ستاد برای انعقاد تفاهم نامه منعکس شود.