• امروز : دوشنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 23 - شوال - 1446
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 0
14

برگزاری مسابقات کشتی با چوخه شهرستان فاروج با شعار نه به اعتیاد

  • کد خبر : 87370
  • ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵
برگزاری مسابقات کشتی با چوخه شهرستان فاروج با شعار نه به اعتیاد
مسابقات کشتی با چوخه شهرستان فاروج با شعار محوری یاریگر هم باشیم # نه-به-اعتیاد در گود امام زاده مرشد شهرستان فاروج برگزار شد.

خراسان شمالی- این مسابقه سومین دور از مسابقات کشتی با چوخه استان خراسان شمالی است که در اردیبهشت ۱۴۰۲ و با مساعدت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، با اشاعه شعار محوری یاریگر هم باشیم #نه-به-اعتیاد در گود امام مرشد شهرستان فاروج که قدمتی ۴۰۰ ساله دارد برگزار شد.
این دور از مسابقات با حضور معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار،نمایندگان مجلس استان،دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و دیگر مسئولان کشوری و استانی و با حمایت شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی، رنگ و بویی متفاوت از سال های گذشته داشت و با شعار غالب یاریگر هم باشیم #نه-به-اعتیاد با شرکت ۳۶۰ وکشتی گیر از سراسر کشور و حدود ۱۵ هزار نفر از علاقمندان به کشتی در گود باستانی امام زاده مرشد شهرستان فاروج-بخش تیتکانلو برگزار شد.
گفتنی است فضای غالب گود کشتی با شعار های پیشگیری از مواد مخدر پوشش داده شده بود و داوران و برخی ورزشکاران کلاه و لباس با شعار یاریگر هم باشیم #نه-به اعتیاد را بر تن داشتند.
این مسابقات به صورت زنده از شبکه های ورزش و شبکه استانی خراسان شمالی پخش شد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=87370
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی
  • 221 بازدید
  • بدون دیدگاه