• امروز : چهارشنبه - ۲۲ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - رمضان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 14
13

تولید دارویی از ریشه غیرمخدر خشخاش برای درمان سرفه‌های خشک و خلط آور

  • کد خبر : 86916
  • ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸
تولید دارویی از ریشه غیرمخدر خشخاش برای درمان سرفه‌های خشک و خلط آور
محققان یکی از شرکت‌های فناور با استفاده از گیاهان دارویی، شربتی را برای درمان سرفه‌های خشک ناشی از بیماری آنفلوآنزا و کرونا عرضه کردند.

میثم مصفا، مدیر فروش یکی از شرکت‌های فناور فعال در حوزه دارو در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: یکی از محصولات تولیدی ما داروی “اوپیوکاف” است که ماده مؤثره آن “نوسکافین هیدروکلراید” نام دارد.

وی نوسکافین هیدروکلراید را ریشه غیر مخدر گیاه خشخاش توصیف کرد و ادامه داد: این ماده، کاملا مؤثر در درمان سرفه‌های کرونایی و آنفلوآنزایی است، ضمن آنکه دارای خاصیت خلط آور نیز است.

مصفا یادآور شد: این دارو علاوه بر این ماده مؤثره، حاوی گیاهانی چون “دِرُوزُا” و “شیرین بیان” است که در تسکین سرفه‌های خشک و خلط دار مؤثر است.

مدیر فروش این شرکت فناور با تاکید بر اینکه این دارو به صورت شربت تولید شده است، خاطر نشان کرد: این شربت برای درمان و رفع سرفه‌های خشک و خلط دار ناشی از بیماری‌های سرماخوردگی، آنفلوآنزا، لارنژیت، برونشیت و رفع گرفتگی صدا مؤثر خواهد بود.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=86916