کرمان- در ماه مبارک رمضان مدیرکل، جمعی از روسا و کارشناسان ستادی بهزیستی استان کرمان، رییس وکارشناسان تخصصی بهزیستی راور، فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان راور، بخشدار مرکزی، شرکای اجتماعی و خیرین فعال در راور با حضور در تالار گلهای کویر این شهرستان با فرزندان شبه خانواده در ضیافت افطار برپا شده، شرکت کردند.
علی رضا وحید زاده مدیرکل بهزیستی و رئیس کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان در این ضیافت در سخنان کوتاهی بر لزوم توجه به مدیریت زمان و اوقات فراغت جامعه هدف به ویژه فرزندان مقیم در مراکز تاکید کرد و گفت: نقش مسئولین و مدیران مراکز در برنامه ریزی درست وترغیب فرزندان به یادگیری مهارت های زندگی, تحصیلی و شغلی در ایام فراغت جهت ایجاد آینده شغلی و زندگی موفق در فرصتهای ارزشمند جوانی بسیار ویژه و با اهمیت می باشد .
وی با تقدیر از خیرین شهرستان راور عنوان داشت: اهمیت و لزوم همکاری و همراهی خیرین و تشکلهای مردم نهاد با بهزیستی بر هیچ کس پوشیده نیست و تلاش بر آن است تا با کمک خیرین برخی از مشکلات جامعه هدف بهزیستی را ساماندهی و رفع کنیم.
مدیرکل بهزیستی با اشاره به اهمیت اشتغال در توانمندسازی و استقلال جامعه هدف افزود: از اولویتهای مهم بهزیستی ایجاد زمینههای استقلال و توانمندسازی مددجویان است و بایستی با توجه به پتانسیلهای موجود در شهرستان راور و نیز معدن خیز بودن این شهرستان از تمامی ظرفیت ها در جهت مرتفع کردن مشکلات خانواده بزرگ بهزیستی استفاده شود .
رضا عباسی فرماندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان راور نیز در این مراسم ضمن تشکر از خدمات گسترده و ارزشمند بهزیستی به ویژه اورژانس اجتماعی، به وضعیت اجتماعی شهرستان به خصوص وضعیت اعتیاد زنان اشاره کرد و گفت: با توجه به وضعیت شهر راور تاسیس مرکز درمان سوء مصرف مواد مخدر ویژه بانوان در شهرستان جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی ناشی از گسترش اعتیاد مادران و دختران ضروریست.
تاسیس مرکز درمان سوء مصرف مواد مخدر ویژه بانوان در شهرستان راور کرمان ضروری است
فرماندار راور کرمان گفت: با توجه به وضعیت شهر راور تاسیس مرکز درمان سوء مصرف مواد مخدر ویژه بانوان در این شهرستان در جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی ناشی از گسترش اعتیاد مادران و دختران ضروری است.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=86852
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان
- 439 بازدید
- بدون دیدگاه