• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
7

امحا یک تن مواد مخدر در آمل

  • کد خبر : 8645
  • ۰۴ تیر ۱۳۹۳ - ۴:۵۳

با حضور دبیر شورای هماهنگی مواد مخدر استان و مسئولان شهری یک تن مواد مخدر در پارک دهکده طلایی شهرستان آمل امحاء شد. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مازندران، رسولی ظهر امروز سه‌شنبه سوم تیر در مراسم امحاء مواد مخدر که در پارک دهکده طلایی شهرستان آمل صورت گرفت با اشاره به اینکه شهرستان […]


با حضور دبیر شورای هماهنگی مواد مخدر استان و مسئولان شهری یک تن مواد مخدر در پارک دهکده طلایی شهرستان آمل امحاء شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مازندران، رسولی ظهر امروز سه‌شنبه سوم تیر در مراسم امحاء مواد مخدر که در پارک دهکده طلایی شهرستان آمل صورت گرفت با اشاره به اینکه شهرستان آمل در زمینه مبارزه با مواد مخدر موفق عمل کرده است، گفت: نقش کمیته مواد مخدر در آمل بسیار پررنگ بوده ما این زحمات را مدیون تلاش‌های اعضاء این ستاد در این شهرستان و استان هستیم.

وی گفت: هدف مهم این کمیته پیشگیری و درمان است و در این راستا اقدامات درمانی بسیاری با نظارت بر مراکز اقامتی میان‌مدت (کمپ) و مراکز درمان سرپایی انجام شده است.

رسولی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از وظایف مهم این کمیته شناسایی نقاط آسیب‌پذیر است، اظهار کرد: در شهرستان آمل این مناطق آسیب‌پذیر شناسایی شده و در حال آموزش برای مردم منطقه و درمان بیماران این مناطق هستیم و در این طرح یکی از نقاط حساس کلیدی فروش و استعمال مواد منطقه امت آباد شناسایی شده که در حال پاکسازی ساماندهی این منطقه بسیار آسیب‌پذیر هستیم.

وی با ابراز خرسندی از عملکرد این کمیته در شهرستان اظهار کرد: کمیته مبارزه با مواد مخدر شهرستان بسیار قوی عمل کرده و از شهرستان‌های برتر در سطح استان بوده‌ایم در سال ۹۲ در بحث مقابله ۲۴۵ کیلو مواد مخدر را جمع‌آوری کردیم.

در ادامه این مراسم مرادی دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به اینکه در این ساماندهی، شهدای مبارزه با مواد مخدر و خانواده‌هایشان رتبه اول را دارند و ما در این مبارزه مدیون خون و از جان گذشتگی آنها هستیم، گفت: استان مازندران با داشتن ۳۷۵۰ شهید از استان‌های برتر در زمینه مبارزه با مواد مخدر است و شهرستان آمل هم با اهداء ۱۰ شهید در زمینه مبارزه با مواد مخدر از شهرستان‌های برتر بوده است.

وی با تشکر از سرپرست فرمانداری شهرستان آمل به دلیل تشکیل کمیته فعال در امر مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: امحا‌ء یک تن موادمخدر غیر دارویی در شهرستان نشان تلاش چندین ماهه این افراد بوده است.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر با اشاره با اینکه این شهرستان در زمینه اطلاع‌رسانی تلاش‌های زیادی داشته است، گفت: غیر از اطلاع‌رسانی همگانی از مضرات مصرف مواد مخدر سنتی به ویژه صنعتی که این روزها طرفداران بیشتری پیدا کرده برگزاری کارگاه‌های آموزشی هم در سطح شهرستان ادامه دارد.

مرادی با اشاره به اینکه دشمنان با آلوده کردن جوانان ما سعی دارند از پیشرفت کشور جلوگیری کنند، اظهار کرد: ۴۵۰ سال است که کشور ما درگیر موادمخدر بوده و امروزه هم مواد مخدر صنعتی و استفاده از آن رو به افزایش است.

وی با تاکید بر اینکه مساله مواد مخدر دامن‌گیر همه کشورها شده است، گفت: متاسفانه در کل دنیا ۲۵۰ میلیون نفر معتاد هستند که این رقم کمی نیست و در این راستا می‌طلبد تا تمام کشورها برای مبارزه با آن با هم هماهنگ باشند.

دبیر شورای مواد مخدر استان با بیان اینکه مصرف ماد مخدر سنتی در گذشته بیشتر در انحصار افراد ثروتمند بوده اظهار کرد: امروزه استفاده از مواد صنعتی روبه افزایش است این خطر جامعه مارا که جامعه‌ای مسلمان هستیم و اعتقادات خاص خود را داریم بیشتر تهدید می‌کند.

وی با اشاره به اینکه خانم‌ها که در تربیت فرزندان باید الگوی مناسبی باشند هم از این معضل در امان نبودند، گفت : در استان مازندران برای درمان خانم‌ها سه کمپ قرار دادیم تا با درمان در این مراکز اقامتی میان‌مدت آنان را به آغوش خانواده‌هایشان برگردانیم و بسیار جدی این مساله را پیگیری می‌کنیم.

مرادی با اشاره به اینکه همه مردم در قبال اطلاع‌رسانی درمورد نقاط آسیب‌پذیر مسئولند، افزود: هر کس که مسئولیت قضایی هم ندارد باید پیگیر امور باشد و مناطق آسیب‌پذیر را معرفی کند و در امر اطلاع‌رسانی درست هم می‌تواند تاثیرگذار باشد.

وی با تاکید بر اینکه بیشتر معتادان از زیان‌ها و مضرات مواد مخدر آگاه نیستند و در دام آن می‌افتند، تصریح کرد: ما باید در بخش درمان هم به آگاهسازی جوانان بپردازیم تا آنها بعد از درمان آگاهانه رفتار کرده به سمت ماده مخدر کشانده نشوند.

مرادی ادامه داد: در همین خصوص وام‌های خوداشتغالی برای افراد درمان شده از طریق مراکز استاندارد اختصاص می‌دهیم.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر همچنین از خیرین خواست تا در بحث درمان به بیماران نیازمند کمک کنند و در این کار بزرگ سهیم باشند.

مرادی با اشاره به اینکه استفاده از این مواد به ویژه روان‌گردان‌ها باعث قتل و طلاق و خلاف اخلاقی خواهد شد، گفت: متاسفانه در اثر مصرف این مواد اتفاقات ناگواری افتاده که نباید از چشم مردم پوشیده باشد مردم به ویژه نسل جوان با آگاهی کامل از این موضوع به سمت استفاده از آن نمی‌روند.

وی در خاتمه با اشاره به گفته امام راحل که فرمودند: “چیزی که بعد از جنگ کشور ما را تهدید می‌کند، اعتیاد است”، تصریح کرد : مبارزه با اعتیاد هم ادامه راه شهداست نباید این راه و مسئولیت‌هایمان را فراموش کنیم.


منبع خبر: ايسنا ۹۳٫۴٫۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=8645

برچسب ها