خراسان رضوی- مسعود فیروزی در بازدید از مرکز ماده ۱۶ حسن آباد افزود: شهروندان هر کدام می توانند در سه بخش یادشده نقش تعیین کننده و تاثیرگذاری داشته باشند و مسئولیت فردی و اجتماعی خود را در مسیر مبارزه با مواد مخدر ایفا کنند.
وی ادامه داد: ارایه آموزش های فنی و حرفه ای به بهبودیافتگان و ایجاد فرصت های شغلی چه از طریق روش های حمایتی دولتی و چه روش های حمایتی سنتی در کارگاه ها و بخش های مختلف صنعتی، خدماتی و …در عدم بازگشت مجدد معتادین به چرخه اعتیاد موثر و قابل توجه است.
مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به شروع یک برنامه هماهنگ کشوری در بهزیستی تحت عنوان؛ “کارزار رسانه ای پیشگیری از اعتیاد؛ والد آگاه، فرزند ایمن” ادامه داد: نقش والدین در پیشگیری از اعتیاد و توجه بیش از پیش آنها به نیازهای فرزندان به ویژه در سنین نوجوانی و جوانی، ارتقای آگاهی و به روز کردن اطلاعات در خصوص مواد مخدر نوپدید و نشانه های ابتلا به اعتیاد در جوانان، توجه به مسایل روانشناختی و دوره های گذار و بلوغ و …همه می توانند در پیشگیری از اعتیاد موثر باشند.
فیروزی ضمن اشاره به روز نیکوکاری و ترویج فرهنگ قرض الحسنه از کلیه خیرین و نیک اندیشان جهت ورود به حوزه توانمندسازی معتادین بهبودیافته دعوت کرد و اظهار داشت: در حوزه ساماندهی و توانمندسازی هر کجا که حضور خیرین عزیز را در کنار خود داشتیم نتایج شگفت انگیز و ارزشمند بوده است. حوزه اعتیاد نیز از این قاعده مستثنی نیست امیدواریم خیرین در این بخش نیز سازمان های حمایتی و در بهبودیافتگان اعتیاد و خانواده های آنها را از حمایت های خود بهره مند کنند چرا که نجات حتی یک فرد، نتایج تاثیرگذار و اثرات بلندمدت بسیاری بر خانواده و جامعه خواهد داشت.
مبارزه با اعتیاد نیازمند عزم جدی و همگانی همه نهادها است
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: مبارزه با اعتیاد در سه حوزه پیشگیری، مداخله و درمان، بازتوانی و توانمندسازی، نیازمند عزم جدی و همگانی کلیه ارگان ها و نهادها می باشد و نقش شهروندان نیز کمتر از دولت و نهادهای خدمت رسان نیست.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=86342
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی
- 189 بازدید
- بدون دیدگاه