• امروز : یکشنبه - ۱۵ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 11 - محرم - 1447
  • برابر با : Sunday - 6 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
3

اموال قاچاقچیان صرف خانواده بهبودیافتگان شود/ برای برپایی همایش به ما سالن نمی‌دادند

  • کد خبر : 8618
  • ۰۴ تیر ۱۳۹۳ - ۳:۵۴

مدیرعامل انجمن خیریه تولدی دوباره گفت:‌زمانی که برای برگزاری همایش صیانت از رهایافتگان از اعتیاد به دنبال سالن بودیم هیچ‌کس حاضر نشد سالن خود را در اختیار ما بگذارد. به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، دیلمی در همایش صیانت از رهایافتگان از اعتیاد با انتقاد از برخی افراد جامعه گفت: زمانی که می‌خواستیم […]

مدیرعامل انجمن خیریه تولدی دوباره گفت:‌زمانی که برای برگزاری همایش صیانت از رهایافتگان از اعتیاد به دنبال سالن بودیم هیچ‌کس حاضر نشد سالن خود را در اختیار ما بگذارد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، دیلمی در همایش صیانت از رهایافتگان از اعتیاد با انتقاد از برخی افراد جامعه گفت: زمانی که می‌خواستیم برای برگزاری این همایش سالن اجاره کنیم مسئولان وقتی می‌فهمیدند که سالن برای معتادان است به ما سالن نمی‌دادند.

وی افزود: سالن دانشگاه شهید بهشتی را نیز با نام برگزاری همایش مددکاران و روان‌شناسان اجاره کردیم.

مدیرعامل انجمن خیریه تولدی دوباره خطاب به وزیر کشور گفت: امروز دیگر معتادان کارتن‌ خواب ما درمان شده و به آغوش خانواده بازگشته‌اند آنها دیگر برای کشور هزینه‌ای نخواهند داشت اما ما و شما برای این افراد و خانواده آنها چه خواهیم کرد.

وی گفت:‌ بند ۷ سیاست‌های کلی نظام ابلاغی در سال ۸۵ بر حمایت اجتماعی از خانواده‌های آسیب‌دیدگان اجتماعی تأکید می‌کند اما این حمایت کجاست.

دیلمی پیشنهاد کرد: اموال مصادره شده قاچاقچیان صرف حمایت از خانواده بهبودیافتگان شود.

وی بار دیگر خطاب به وزیر کشور گفت: این خانواده‌ها نیاز به حمایت دارند و تخصیص این اموال راهکار مناسبی برای حمایت از خانواده بهبودیافتگان به شمار می‌رود.

در ادامه این مراسم پدر یکی از بهبودیافتگان که خود را روستایی، کارگر و دارای سواد ابتدایی معرفی کرده بود با سخنرانی خود حضار و وزیر کشور را تحت تأثیر قرار داد.

وی از وزیر کشور خواست تا دولت دست حمایت خود را بر سر خانواده بهبودیافتگان بکشد.

این پدر روستایی با خواندن اشعاری از حافظ، سعدی، شهریار به زبان‌های ترکی و کردی خطاب به وزیر کشور جملاتی گفت و تأکید کرد: زمانی که رئیس جمهور شما را به عنوان وزیر به مجلس پیشنهاد داد در معرفی شما گفت که شما تمام زبان‌ها را می‌دانید و احتیاجی به مترجم ندارید من در اینجا به زبان فارسی می‌گویم که فقر خانمان‌برانداز است دولت فکری به حال ما کند.

منبع خبر: فارس ۹۳٫۴٫۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=8618

برچسب ها