گیلان- محمدعلی اباذری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان که در این مراسم حضور داشت، ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی خانه یاریگران زندگی در گیلان گفت: همانگونه که همگی واقفیم نسل جوان و نوجوان حساس ترین و مهمترین قشر جامعه هستند و متأسفانه جامعه هدف شبکه قاچاق و توزیع موادمخدر نیز همین نسل آینده ساز ماست. این نسل در حساس ترین سنین تحت تعلیم و تربیت وزارت آموزش و پرورش هستند و این امر فرصت بسیار مغتنمی است تا با استفاده از این ظرفیت در جهت آگاهی بخشی، توانمندسازی و هدایت این عزیزان گام های مؤثری برداریم.
وی اجرای طرح یاریگران زندگی را که توسط ستاد مبارزه با موادمخدر و با محوریت وزارت آموزش و پرورش در همین راستا اجرایی شده است، بسیار مهم و حساس دانست و افزود: اگر با دقت و حساسیت بالا و استفاده حداکثری از دانش و علوم تربیتی مؤثر در این زمینه استفاده کنیم می توانیم از این طرح به بهترین شکل ممکن بهره برداری کنیم.
دبیر شورا گفت: به منظور راه اندازی و تجهیز خانه یاریگران زندگی در استان، بالغ بر یک میلیارد تومان اعتبار از سوی ستاد مبارزه با موادمخدر به آموزش و پرورش گیلان اختصاص یافته و امید است با آغاز فعالیت این مراکز شاهد نقش آفرینی و تأثیرگذاری مضاعف اقدامات پیشگیرانه آموزش و پرورش در میان نوجوانان و جوانان و خانواده های آنها در سطح استان باشیم.
احمد پورکاظمی مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو رشت نیز در مراسم افتتاح خانه یاریگران زندگی با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی دانشآموزان ضمن تقدیر و تشکر از دبیر و مجموعه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان در فراهم سازی مقدمات لازم جهت راهاندازی و تجهیز این مرکز بیان کرد: مدارس بهترین مکان برای توانمندسازی دانش آموزان و خانواده آنها برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی هستند.
از برگزاری دوره های آموزشی توانمندسازی ویژه دانش آموزان، معلمان و اولیا با همکاری نیروی انتظامی خبر داد و وی وی افزود: شناسایی آسیب های اجتماعی به دانش آموزان بسیار ضروری است.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو رشت گفت: توانمندسازی دانش آموزان و والدین و فرهنگیان در زمینه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، ترویج فرهنگ پیشگیری از اعتیاد و رفتارهای پرخطر در مدارس، بهبود و ارتقا خدمات برای شناسایی و کمک به دانش آموزان در معرض خطر و پرخطر و تقویت عوامل محافظت کننده و کاهش مخاطره آمیز دانش آموزان از مهمترین اهداف راه اندازی و تجهیز کانون یاریگران زندگی است.
پورکاظمی ضمن تاکید بر تقویت مهارت نه گفتن در بین دانش آموزان، خاطرنشان کرد: آموزش مهارتهای زندگی به دانش آموزان برای بهتر زیستن و باهم زیستن ضروری است.
وی بیان داشت: اگر دانش آموز خود و شخصیت ارزنده خود را بشناسد هرگز به سمت آسیب های اجتماعی به ویژه مواد مخدر روی نمیآورد.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو رشت اظهار کرد: آموزش مهارت تابآوری باید در اولویت آموزش مهارتهای زندگی قرار گیرد تا دانش آموزان کنترل هیجانی بیشتری داشته و رفتارهای تکانشی کمتر و کنترل خشم بیشتری داشته باشند. همچنین ارتقای سلامت دانش آموزان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی یکی از مهمترین دغدغه های آموزش و پرورش استان بوده که این امر مستلزم شناسایی آسیب ها و تعامل و همکاری سایر نهادها با آموزش و پرورش است.
پورکاظمی با بیان اینکه متاسفانه بعضی از اولیا اکثر کارهای شخصی فرزندان خود را انجام می دهند بر آموزش مهارتهای خودمهارتی به دانش آموزان تاکید کرد.
گفتنی است؛ خانه یاریگران زندگی مجهز به دستگاههای تمرکزی، آموزشی و ورزشی است که با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برای دانشآموزان با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان با حضور دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، معاون پیشگیری از وقوع جرم فرماندهی انتظامی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه رشت و جمعی از مسئولان و دانش آموزان افتتاح شد.
خانه یاریگران زندگی در گیلان افتتاح شد
خانه یاریگران زندگی با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی برای دانشآموزان در کانون حضرت زینب (س) رشت و همچنین روستای نوخاله از توابع تولم شهر شهرستان صومعه سرا افتتاح شد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=86094
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان
- 412 بازدید
- بدون دیدگاه