• امروز : چهارشنبه - ۲۲ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - رمضان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 14
9

لزوم اجرای برنامه های پیشگیری در واحدهای صنعتی شهرستان آذرشهر

  • کد خبر : 86088
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۳
لزوم اجرای برنامه های پیشگیری در واحدهای صنعتی شهرستان آذرشهر
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی بر اجرای برنامه های پیشگیری در واحدهای صنعتی شهرستان آذرشهر تاکید کرد.

آذربایجان شرقی- امیر رنجبر در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان آذرشهر که با حضور فرماندار و اعضای شورای هماهنگی شهرستان برگزار شد، گفت: با وجود نزدیک به ۲۰۰۰ کیلومتر مرز مشترک ایران با کانون‌های عمده تولید مواد مخدر در جهان، شیوع اعتیاد در سطح جهانی ۶/۵ ولی در ایران ۴/۵ در جمعیت عمومی ۱۵ تا ۶۵ ساله است که این آمار نشان دهنده اقدامات تاثیرگذار دستگاه‌های مقابله‌ای جمهوری اسلامی در حوزه‌های مختلف مبارزه با مواد مخدر است.
وی افزود: جمهوری اسلامی با تقدیم ۴ هزار شهید و ۱۲ هزار جانباز در این عرصه پرچمدار مبارزه با مواد مخدر است. دبیر شورا با اشاره به خسارت و پيامدهاي ناشي از مصرف مواد در ابعاد مختلف گفت: علاوه بر خسارت‌های بهداشتي، اقتصادي و اجتماعي وجود تبلیغات سوء در فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای منجر به شكل‏گيري نگرش و باورهاي اشتباه در نوجوانان و جوانان شده است.
رنجبر همچنین در بازدید از مراکز اقامتی فعال شهرستان آذرشهر ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته بر ارتقاء مداخلات درمانی در کمپ ها تاکید کرد و افزود: صیانت و آموزش خانواده های معتاد و حمایت از آنها میتواند در فرایند بهبودی معتادین تاثیرگذار باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه بزرگترین شهرک صنعتی شمالغرب کشور در محدوده شهرستان آذرشهر وجود دارد که تعداد بسیار زیادی واحد صنعتی در این شهرک فعال می‌باشد، بر اجرای برنامه‌های پیشگیری در محیط‌های صنعتی با همکاری کلیه دستگاه ها تاکید کرد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=86088
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی
  • 348 بازدید
  • بدون دیدگاه