کردستان- سردار “علی آزادی” در این دیدار ضمن تبریک روز پاسدار، از مجموعه سپاه به عنوان یار و یاور واقعی پلیس در انجام مأموریت ها یاد کرد و اظهار داشت: کارکنان پلیس و سپاه به مثابه دو برادر بوده که در همه حال یار و پشتیبان هم هستند و تحت زعامت فرمانده معظم کل قوا (مدظله العالی) تا آخرین قطره خون خود در راه دفاع از کیان نظام و کشور ایستاده اند.
وی با تشکر و قدردانی از همکاری های دو طرف در مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: همانگونه که همگان واقف هستند مبارزه با مواد مخدر از عهده یک نهاد یا دستگاه به عنوان مثال پلیس به تنهایی بر نمی آید و این مبارزه همکاری همگان را می طلبد.
مبارزه با موادمخدر همکاری همگان را می طلبد
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر به مناسبت روز پاسدار با فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان دیدار کرد و گفت: مبارزه با موادمخدر همکاری همگان را می طلبد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=85930
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان
- 284 بازدید
- بدون دیدگاه