• امروز : شنبه - ۱۶ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 7 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 5 April - 2025
کل پست ها: 73305اخبار امروز : 5
5

حدود ۳ و نيم تن مواد مخدر در خراسان رضوي امحا مي‌شود

  • کد خبر : 8570
  • ۰۳ تیر ۱۳۹۳ - ۴:۵۱

رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي از امحاي حدود ۳ و نيم تن مواد مخدر در استان خبر داد و گفت: بيش از ۴ تن ماده مخدر در ۳ ماهه اول امسال كشف شد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي؛ ماشااله صادقي در نشست خبري اعلام […]

رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي از امحاي حدود ۳ و نيم تن مواد مخدر در استان خبر داد و گفت: بيش از ۴ تن ماده مخدر در ۳ ماهه اول امسال كشف شد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي؛ ماشااله صادقي در نشست خبري اعلام برنامه هاي هفته جهاني مبارزه با مواد مخدر که در اين شورا برگزار شد، گفت: در اين هفته بيش از ۱۰۰ برنامه اجرا مي‌شود كه امحا سه و نيم تن مواد مخدر، تقدیر از خانواده شهدا و فعالان مبارزه با مواد مخدر، برپايي همایش و نمایشگاه‌هایی با موضوع پیشگیری از اعتیاد، سبک زندگی اسلامی و پیشگيری از آسیب‌های اجتماعی و کلاس‌های آموزشی با موضوع افزایش شناخت خانواده‌ها نسبت به مواد مخدر با هدف پیشگیری از ابتلا به این مواد خانمانسوز از جمله اين برنامه‌ها است.

وي افزود: برگزاري نمايشگاه در بوستان‌هاي سيدي، طرق، شهرک شهيد رجايي، گلشهر، پرديس و ملت، برگزاري پياده روي عمومي در محله آسيب‌خيز شهرک شهيد رجايي و برگزاري کلاس آموزشي شناخت مواد و ابزار مصرف مواد مخدر براي خانواده‌ها ادامه مي‌يابد.

تاکید بر مراقبت‌های بعد از خروج معتادان از مراکز ترک اعتیاد
رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گفت: مهم‌ترين مشکل معتادان که از طريق مراکز درمان، اجباري درمان شده‌اند نداشتن مکاني براي زندگي و کار است، خانمي که بعد از ۳ ماه نگهداري در مرکز اجباري، اعتيادش درمان شده است به دليل نداشتن مکاني براي خواب در اولين شب بعد از خروج از مرکز درمان اجبار، به وضعيت ۳ ماه قبل دچار مي شود.

وي بر ضرورت کمک خيران براي ايجاد مراکز کار و نگهداري معتادان و بهبوديافتگان بدون سرپناه تاکيد و تصريح کرد: اگر چه آيين‌نامه حمايت از بهبوديافتگان در مراکز درمان اجباري ابلاغ شده است اما حدود ۱۲ دستگاه در اجراي آن نقش دارند و به اعتبار زيادي نياز دارد که در اين بخش نيازمند حمايت خيران هستيم.

صادقي يادآور مي‌شود: از ۱۰۰ نفر معتاد بهبوديافته در مراکز درمان اجباري ۸۰ نفر آنها پاک باقي مانده‌اند همچنين آمار معتادان درمان شده استان در سال گذشته ۶۵ هزار و در ۲ ماهه اول امسال ۱۵ هزار نفر مي‌باشد.

وي مهمترین مشکل بعد از فرآیند ترک اعتیاد معتادان را ابتلای مجدد به مواد مخدر دانست و تاکید کرد: توجه مسئولان و دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط به مراقبت‌های بعد از بهبودی و خروج معتادان از مراکز ترک اعتیاد امري ضروری است.

وی با بیان اینکه آیین‌نامه مراقبت‌های بعد از خروج معتادان توسط دولت ابلاغ شده است عنوان کرد: در این آیین نامه برای ۱۲ دستگاه اجرایی وظیفه تعریف شده است.

مسوول دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی ابراز کرد: اقدامات و اعتبارات دولت به طور کامل جوابگوی درمان و کاهش آسیب و پیشگیری از اعتیاد در کشور نیست و باید خیرین برای مشارکت در این ورود پیدا کنند.

منبع خبر:   روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۳٫۴٫۳

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=8570

برچسب ها