• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
10

پایبندی به مسائل دینی، خطر گرايش افراد به اعتیاد را کاهش می‌دهد

  • کد خبر : 8559
  • ۰۳ تیر ۱۳۹۳ - ۴:۲۵

دبیر شورای هماهنگی مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: پایبندی به مسائل دینی و مذهبی خطر به دام افتادن مردم به اعتیاد را تا حد زیادی کاهش می دهد.به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي؛ محمدعلی نصرتی در مراسم سخنرانی نماز جمعه تبریز ضمن اطلاع‌رسانی در خصوص پنجم تیر ماه […]

دبیر شورای هماهنگی مواد مخدر استان آذربایجان شرقی گفت: پایبندی به مسائل دینی و مذهبی خطر به دام افتادن مردم به اعتیاد را تا حد زیادی کاهش می دهد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي؛ محمدعلی نصرتی در مراسم سخنرانی نماز جمعه تبریز ضمن اطلاع‌رسانی در خصوص پنجم تیر ماه مصادف با روز جهانی مبارزه با مواد مخدر و برنامه های تدوین شده گفت: امروزه مواد مخدر یکی از خطرناک ترین و پیچیده ترین مشکلات ملت‌ها است که هزینه های مادی و معنوی زیادی را به ملت های دنیا تحمیل کرده است.

وي اشاره کرد: اجتماعی و همه گیر کردن بحث مبارزه با مواد مخدر یکی از دغدغه ها ی ستاد مبارزه با مواد مخدر می باشد و تمام آحاد جامعه و ارگانهای مربوطه باید خود را سهیم و شریک این مسئولیت الهی بدانند.

دبير شوراي هماهنگي استان با بیان اینکه خانواده بیشترین تاثیر را در گرایش افراد به اعتیاد دارد ، گفت: آسان گیری بیش از حد در خانواده ها یکی از عوامل مهم در گرایش افراد به سوء مصرف مواد مخدر است. 

نصرتي مشغله پدر و مادر، عدم آگاهی والدین نسبت به رفتارهایی که منجر به اعتیاد می شود، وجود ضعف‌های شخصیتی در پدر و مادر، تائید اعتیاد فرزندان با رفتارهای غیر مستقیم ، عدم نظارت والدین بر دوستان فرزندان، از جمله مواردی هستند که فرد را برای گرایش به سوی اعتیاد سوق داده و شرایط لازم را فراهم می کند.

وي افزود : امروزه باید فرهنگ غنی امام زمانی در کشور حاکم باشد، دولت‌های غربی بعد از انقلاب اسلامی ، قدرت و اتحاد ملت ایران را در جنگ تحمیلی و بعد از آن در طول سال‌های اخیر با وجود تحریم‌های زیاد دیدند و مقابل ملت ایران کم آوردند ولی آنها با حربه‌ای جدید دست به کار شدند و با وارد کردن مواد های افیونی شیمیایی در شکل‌های متفاوت جوانان ما را منحرف کردند.

دبیر شورای هماهنگی استان گفت: تولید و عرضه مواد شیشه امروز به دغدغه و نگرانی اصلی این شورا تبدیل شده و این در حالتی است که تعداد کشفیات کارخانه های تولید این ماده در سال ۹۲ نسبت به ۹۱ بیش از هفت برابر شده است.

نصرتي اولویت برنامه ستاد مبارزه با مواد مخدر را شناخت قابلیت‌ها و امکانات و پیشگیری عمومی اعلام و اضافه کرد: مبارزه باید جهادگونه و از در اخلاص و دلسوزی باشد، آحاد جامعه باید با پیامدهای مخرب مواد مخدر آشنایی داشته باشند و در این خصوص والدین نسبت به بقیه مسئولیتشان بیشتر است و باید ضمن مراقبت ، اطلاعات را درست و جامع به فرزندانشان منتقل کنند.

وي در پایان گفت: ما بحول قوه الهی مدل و قاعده بازی را تغییر می دهیم و با همگرایی ،انسجام و همکاری تا حدود زیادی از نگرانی ها و مشکلات را کنترل و کاهش خواهیم داد. وی افزود: بیش از ۹۲ درصد از مردم شریف ایران در خصوص این امر اعلام نگرانی کرده و خواستار رسیدگی و حل این مسئله بحرانی شده‌اند.

منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر آذربايجان شرقي۹۳٫۴٫۳ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=8559

برچسب ها