مازندران- علی شیرازی کارگاه آموزشی و توانمند سازی مراکز اقامتی میان مدت استان تعداد مراکز ترک اعتیاد مازندران را ۵۶ مرکز اعلام و اضافه کرد: در این مراکز معتادان خود معرف توسط کارشناسان مسئول تحت درمان و آسیب شناسی قرار گرفته و تحت کنترل هستند تا در سریع ترین زمان ممکن اعتیاد خود را ترک کنند.
وی با بیان اینکه رتبه مازندران در بین ۳۱ استان کشور از نظر شیوع اعتیاد ۲۰ است یادآوری کرد: نباید به این رتبه بندی امیدوار بود، زیرا در صورت کم کاری و بی توجهی به موضوع خانمان سوز اعتیاد و پای کار نیامدن آحاد مردم و دستگاه های مختلف متولی ، این رتبه به راحتی از دست خواهد رفت و تلاش ما باید این باشد که استان مازندران به رتبه های پایین تر در شیوع اعتیاد برسد و انشالله شاهد استانی عاری از اعتیاد باشیم.
دبیر شورا گفت: در کنار توجه به بازپروری جسمانی معتادان باید متولیان امر به وضعیت روحی این قشر نیز توجه کنند تا مبادا این افراد دوباره در دام اعتیاد گرفتار شوند.
شیرازی با بیان اینکه باید اقدامات و فعالیت های انجام شده در خصوص ترک اعتیاد در جامعه بیش از پیش اثرگذار باشد گفت: نباید با معتادانی که به صورت داوطلبانه حاضر به ترک شده اند با دیگر معتادانی که چنین هدفی ندارند به صورت یکسان برخورد کرد.
وی افزود: در مورد داوطلبان باید فعالیتی انجام داد که روحیه ندامت و رویگردانی از مواد مخدر، به موازات بازپروری جسمانی مورد توجه واقع شود.
دبیر شورا ضمن تاکید مجدد بر اهمیت توانمند سازی و آموزش فنی و حرفه ای پس از ترک گفت: باید تدبیری اتخاذ کرد که با آموزش و انتقال افراد معتاد زمینه حضور آنان در جامعه و خانواده را فراهم نموده تا مجدداً آلوده به این مواد خانمانسوز نشوند.
شیرازی خاطرنشان کرد: بهترین و کم هزینه ترین راهکار مبارزه با مواد مخدر پیشگیری از اعتیاد افراد سالم جامعه است که با اقدامات فرهنگی و آگاهی رسانی با استفاده از برنامه های محله محوری می توان از آلوده شدن سایر افراد جامعه جلوگیری کرد.