کرمان- دکتر احمد دهقانی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان ضمن تسلیت سالروز رحلت حضرت زینب (س) گفت: موضوع پیشگیری از اعتیاد دانشجویی بسیار مهم است زیرا دانشجو فردی موثر در جامعه است و مراقبتهای سلامت روان و مراقبتهای فردی و اجتماعی برای دانشجویان اهمیت دارد.
وی افزود: توجه به سبب شناسی اعتیاد در همه حوزهها به ویژه حوزه دانشجویی مانند این است که ما نیمی از پیشگیری را طی کردیم و شناخت شرایط دوران دانشجویی، رفتار دانشجویی و موقعیتهایی که دانشجویان در آن قرار میگیرند میتواند در این زمینه کمک کند.
دبیر شورا گفت: یکی از مداخلات اصلی که میتواند در کنترل اعتیاد دانشجویی با تاکید سبب شناسی صورت گیرد مداخلات آموزشی است که در این مدت ارتقاء خوبی داشته، و صرفا یک مسئله به عنوان انتقال پیام نبوده است بلکه تلاشی در جهت اثر بخشی به مخاطب بوده و مخاطب در یک فضایی آگاهانه و به صورت اثر بخش به موضوع نگاه میکند.
دهقانی خاطرنشان کرد: برگزاری دوره های آموزشی، ناظر براین است که ما بتوانیم آموزشهای لازم را به گروه همیاران مشاوره سلامت روان و کارشاسان مراکز مشاوره صورت دهیم تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت مشاوره برای آموزش به دانشجویان استفاده کنیم.
دکتر حسین اکبریفرد رئیس دانشگاه معین استان نیز در این جلسهگفت: مهمترین سیاست در حوزه مواد مخدر ، سیاست فرهنگی و پیشگیری است و همیشه بیان شده است که پیشگیری مقدم بر درمان است و هر کس دارای سلامت روان و عزت و اعتماد به نفس باشد؛ قطعاً از آسیبپذیری کمتری در مقابله با موقعیتهای خاص، مثل تمایل به مصرف مواد مخدر برخوردار خواهد بود.
وی افزود: از مهمترین شیوه های پیشگیری از اعتیاد، آگاه کردن جامعه از خطرات و مضرات مصرف مواد مخدر برای نوجوانان و جوانان، و آموزش مهارتهای زندگی است.
وی بیان کرد: اولین حوزهای که در جامعه در معرض آسیبهای اجتماعی قرار میگیرد خانواده است زیرا هسته اصلی هر جامعهای را خانواده تشکیل میدهد، پس با سلامت خانواده، جامعه، رو به سلامت خواهد رفت.
رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان تصریح کرد: امیدواریم با برگزاری این کارگاهها بتوانیم با یک عزم همهجانبه گامهای مثبتی را در زمینه مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد در استان برداریم.
دکتر عباس رحمتی رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه و دبیر مراکز مشاوره منطقه هشت کشور گفت: دوره آموزش مشاوره رفتاری کاهش خطر مصرف مواد از طرف مرکز مشاوره و سبک زندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دفتر فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد برای مناطق ۱۰ گانه کشور برنامهریزی شده و دانشگاههای منطقه هشت کشور شامل کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان در آن حضور دارند.
وی افزود: این کارگاه برای دو گروه از جمله: کارشناسان مراکز مشاوره و همیارن مشاوره سلامت روان منطقه هشت کشور به مدت ۳ روز برگزارمی گردد.
رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه خاطرنشان کرد: در این دوره دانشجویان همیاران مشاوره سلامت روان، به مدت ۸ ساعت و کارشناسان مراکز مشاوره به مدت ۳ روز در حوزه مشاوره رفتاری و کاهش مصرف مواد مخدر با تدریس اساتید و چهرههای کشوری حوزه پیشگیری و درمان مواد مخدر شرکت میکنند.
دکتر رحمتی گفت: انشاالله این کارگاه مقدمه ای بر فعالیتهای موثر پیشگیری در حوزه فعالیت مراکز مشاوره و همیاران سلامت باشد.
شایان ذکر است: در مراسم افتتاحیه کارگاه آموزش مشاوره رفتاری کاهش خطر مصرف مواد دکتر حسین اکبریفرد رئیس دانشگاه، دکتر احمد دهقانی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان، دکتر اسماعیل شریفیان معاون دانشجویی، دکتر عباس رحمتی رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه و دبیر مراکز مشاوره منطقه هشت کشور حضور داشتند.
کارگاه آموزش مشاوره رفتاری کاهش خطر مصرف مواد در کرمان
مراسم افتتاحیه کارگاه آموزشی مشاوره رفتاری کاهش خطر مصرف مواد منطقه هشت کشور با تلاش دفتر فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر و دانشگاه شهید باهنر کرمان روز دوشنبه 17 بهمن ماه 1401 در تالار اندیشه دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=85275
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان
- 560 بازدید
- بدون دیدگاه