به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ محمد هادی عسکری مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر با اعلام این خبر افزود: این دورهها در چارچوب برنامه دوجانبه ستاد مبارزه با مواد مخدر و دفتر یونیسف برگزار شد و بیش از ۶۰۰ نفر از روسا و کارشناسان و مسئولین مراکز مشاوره دانشجویی و سبک زندگی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در قالب ۱۸ منطقه دانشگاهی در دورههای مذکور شرکت نموده و پس از پایان دوره گواهی معتبر دریافت می کنند.
وی افزود: در این دورهها که در مناطق دانشگاهی استانهای تهران، اصفهان، فارس، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، یزد، خوزستان، گیلان، همدان و کرمان برگزار میشوند، روسای مراکز مشاوره دانشجویی و کارشناسان آن مراکزاز دانشگاههای تحت پوشش وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی شرکت میکنند.
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستادمبارزه با مواد مخدر هدف از برگزاری این دوره را ارتقاء دانش و توانمندی روساء و کارشناسان مراکز مشاوره دانشجویی برای ارائه مشاورههای پیشگیرانه در خصوص رفتارهای پرخطر به دانشجویان ارزیابی کرد.
وی افزود: با توجه به اینکه برنامههایی که تاکنون در زمینه پیشگیری انجام شده است بیشتر بر اساس آموزش پیشگیری اولیه و مضرات مواد و اصلاح باورها در زمینه مصرف متمرکز بوده است، لذا برای فراهم کردن زمینه مواجهه علمی با دانشجویان در معرض خطر، این دوره که مبتنی بر شواهد علمی بوده و تلفیقی از نظریه های رفتاری، مصاحبه انگیزشی و دیدگاه مراجعه محوری است طراحی و نهایی شد.
عسکری گفت: شرکت در این دوره و کارگاه ها به مشاوران و کارشناسان مراکز مشاوره دانشگاه ها برای ارایه خدمات مناسب در زمینه پیشگیری ثانویه از اعتیاد، تعیین سطح خطر و انتخاب مداخله مناسب کمک میکند.
برگزاری دورههای آموزش مشاوره رفتاری کاهش خطر مصرف مواد در دانشجویان
با هدف پیشگیری از رفتارهای پرخطر در دانشجویان دوره آموزشی سه روزه با عنوان " آموزش مشاوره رفتاری کاهش خطر مصرف مواد در دانشجویان (مشاوره پیشگیرانه)" در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی برگزار شد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=85269
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر
- 544 بازدید
- بدون دیدگاه