خراسان شمالی – ابوالحسن نجفی در این رابطه گفت: طرح مدیریت مورد، از مواردی است که متأسفانه در حوزه مقابله با اعتیاد کمتر به آن پرداختهشده درحالیکه علت عمده بازگشت بسیاری از معتادانی که اعتیاد خود را ترک کردهاند رعایت نشدن کامل این چرخه و مسائلی همچون معیشت، اشتغال فرد، وضعیت روحی و خانوادگی است.
وی افزود: در این طرح دو هفته قبل از ترخیص فرد بهبودیافته از مراکز ترک اعتیاد، وضعیت خانوادگی و معیشتی وی توسط مددکاران بررسی و رصد میشود و در صورت نیاز یا به نهادهای حمایتی معرفی میشود و یا برنامههایی برای توانمندسازی او اجرا میشود.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی ادامه داد: در این طرح حتی اگر فرد بهبودیافته مشکل هویتی و یا درمانی داشته باشد، با همکاری دستگاههای اجرایی رفع میشود.
نجفی بابیان اینکه نداشتن شغل از مهمترین مشکلات بهبودیافتگان از اعتیاد است، گفت: اگر بتوان برای معتادان رها یافته از اعتیاد با توجه به توانمندی آنها شغل ایجاد کرد نهتنها از بازگشت آنها بهسوی اعتیاد پیشگیری میشود بلکه زمینه بازگشت آنها به کانون گرم خانواده و جامعه نیز فراهم میشود.
وی با اشاره به افزایش ۹۰ درصدی پذیرش معتادان در مراکز ترک اعتیاد، خاطرنشان کرد: در سال جاری یک هزار و ۴۰۰ نفر از معتادان استان با انجام اقدامات درمان و بستری در کمپهای ترک اعتیاد بهبود یافتند که از این تعداد هزار و ۲۵ نفر در مراکز تبصره ماده ۱۶ تحت درمان قرار گرفتند.
نجفی افزود: یک مرکز ماده ۱۶، ۱۵ مرکز تبصره ۲ ماده ۱۶ و ۱۲۰ مرکز درمان سرپایی اعتیاد در خراسان شمالی فعالیت میکنند.
۳۰۰ معتاد خراسان شمالی تحت پوشش «طرح مدیریت مورد» قرار گرفتند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: 300 معتاد بهبودیافته بیبضاعت استان باهدف عدم بازگشت به اعتیاد تحت پوشش «طرح مدیریت مورد» قرار گرفتند
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=84977
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی
- 185 بازدید
- بدون دیدگاه