در آستانه ورود به هفته مبارزه با مواد مخدر و با هدف تجديد بيعت با شهداي والا مقام انقلاب اسلامي خصوصاً شهداي عرصه مبارزه با مواد مخدر، آيين غبار روبي و عطر افشاني مزار شهداي بهشت مصطفي (ص) زاهدان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان؛ محمدحسين اشرفي در اين رابطه گفت: در اين آئين روحاني كه جمعي از مديران كل ادارات و سازمانها و نيروهاي نظامي و انتظامي به همراه خانوادههاي معزز شهداء حضور داشتند ابتدا زيارت عاشورا توسط يكي از مداحان اهل بيت عصمت و طهارت قرائت شد.
وي افزود: پس از آن حاضران در اين مراسم با گلاب مزار شهدا را شسته و با اهداء شاخه گل ياد و خاطره اين عزيزان هميشه سرافراز را گرامي داشتند.
اشرفي ادامه داد: سال گذشته تعداد ۲۸ نفر از نيروهاي زحمتكش مرزباني و انتظامي در راه مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر به درجه عظماي شهادت نائل آمدند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان۹۳٫۴٫۱