خراسان شمالی- ابوالحسن نجفی در این رابطه اظهار کرد : این افراد در مراکز ماده ۱۵ که درمان اعتیاد اختیاری است و معمولاً بهصورت سرپایی و بستری با کسب مجوز از اداره کل بهزیستی و دانشگاه علوم پزشکی استان فعالیت میکنند، در چرخه درمان قرارگرفتهاند.
وی با اشاره به افزایش مراجعات به مراکز درمان سرپایی اعتیاد خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش پشت نوبتی برای دریافت دارو با تصمیم شورای هماهنگی مبارزه مصوب شده است تا در هر شهرستان یک مرکز درمان سرپایی دولتی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ایجاد شود.
دبیر شورا ادامه داد: همچنین در مراکز ماده ۱۶ که درمان اعتیاد اجباری است، معتادان متجاهر و فاقد سرپناه سه تا ۶ ماه بهصورت رایگان نگهداری و تحت درمان قرار میگیرند.
نجفی گفت: مراکز بازپروری ماده ۱۶ برای افرادی است که به تجاهر رسیدند و فاقد سرپناه هستند و در این مراکز شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در هر استان پیگیر موضوعات نگهداری از معتادان متجاهر و ترک اعتیاد آنها بهصورت رایگان هستند
وی یادآور شد: اینک یک مرکز ماده ۱۶ با ظرفیت با ظرفیت ۱۰۰ نفر در بجنورد و ۱۵ مرکز تبصره ۲ ماده ۱۵ در خراسان شمالی فعالیت میکنند.
دبیر شورا بیان کرد: با کسب مجوز ایجاد یک مرکز ماده ۱۶ دیگر در شیروان، ظرفیت پذیرش معتادان متجاهر به ۲۰۰ نفر افزایش خواهد یافت.
نجفی گفت: یک هزار و چهارصد نفر از معتادان استان در ۹ ماهه امسال با انجام اقدامات درمان و بستری در کمپهای ترک اعتیاد بهبود یافتند.
وی تصریح کرد: از این تعداد ۳۷۵ نفر در مراکز ماده ۱۶ و یک هزار و ۲۵ نفر نیز در مراکز تبصره ۲ ماده ۱۶ تحت درمان قرار گرفتند.
دبیر شورا بیان کرد: میزان شیوع اعتیاد در خراسان شمالی نسبت به جمعیت فعال استان ۷٫۲۱ درصد است که یک و نیم درصد این جمعیت فعال درگیر اعتیاد را بانوان استان تشکیل میدهند.
جمعیت این استان حدود یکمیلیون نفر است و ۴۴ درصد از این جمعیت در روستاها سکونت دارند.
۲۸ هزار معتاد در مراکز سرپایی خراسان شمالی تحت درمان هستند
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی گفت: اینک 28 هزار معتاد در مراکز سرپایی علوم پزشکی و اداره کل بهزیستی استان تحت درمان هستند و خدمات دارویی دریافت میکنند.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=84931
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی
- 226 بازدید
- بدون دیدگاه