• امروز : شنبه - ۲۳ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل پست ها: 73360اخبار امروز : 8
11

فضا برای فعالیت باند‌های قاچاق مواد مخدر در مازندران باید نا امن شود

  • کد خبر : 84863
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۲
فضا برای فعالیت باند‌های قاچاق مواد مخدر در مازندران باید نا امن شود
استاندار مازندران بر اجرای دقیق طرح ساماندهی و صیانت معتادین متجاهر در سطح استان تاکید کرد و گفت: فضا برای فعالیت باند‌های قاچاق مواد مخدر و خرده فروشان در استان مازندران باید نا امن شود.

مازندران- سید محمود حسینی پور با بیان این مطلب در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه آمار‌های ارائه شده در خصوص شیوع نرخ اعتیاد، زیبنده این استان با سابقه فرهنگی و تاریخی غنی نیست، گفت: فعالیت باند‌های مواد مخدر و قاچاقچیان، با رصد اطلاعاتی، تشدید اقدامات کنترلی و نظارتی و اجرای ایست و بازرسی‌ها در محور‌های مواصلاتی و فعال کردن ساز وکار های نظارتی پنهان باید مقابله شود.
وی در این جلسه که با حضور کلیه اعضای شورای هماهنگی استان و با شرکت ویدئو کنفرانسی فرمانداران شهرستانهای تابعه در سالن شماره یک استانداری مازندران تشکیل شد با بیان اینکه اجرای برنامه های فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد، مقدم بر درمان است، ادامه داد: نهاد‌های فرهنگی و اجتماعی برابر سیاست‌های ابلاغی و در مسیر آگاهی بخشی جامعه هدف با جدیت تمام تلاش کنند.
مقام عالی دولت در استان با تاکید بر لزوم اجرای دقیق طرح ساماندهی و صیانت معتادین متجاهر در سطح استان افزود: فرمانداران و دستگاه‌های اجرایی مرتبط در حوزه مقابله با مواد مخدر و روانگردانها باید معتادان متجاهر را در شهر ها و حتی روستا‌ها جمع آوری کنند به گونه‌ای که خیابان‌های شهر جولانگاه این افراد نباشد.
سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلای مازندران نیز در این جلسه با بیان اینکه سپاه مازندران به منظور صیانت، بازپروري، حرفه آموزی و اشتغال زايي معتادین متجاهر سطح استان و با هدف ارتقای سطح امنیت روانی جامعه و کمک به دستگاه‌های اجرایی در حال راه اندازی بزرگترین مرکز کاهش آسیب، نگهداری و درمان استان موضوع ماده ۱۶ قانون در بابل است، گفت: نظر به رفع موانع موجود پیرامون واگذاری مجموعه، تجهیز کارگاه برای راه اندازی این مرکز از شنبه آغاز خواهد شد.
روح الله سلگی، معاون سیاسی، امنیتی واجتماعی استاندار نیز در این جلسه از فرمانداران خواست با توجه به فصل سرما بازدید‌هایی میدانی از سطح شهر‌ها داشته باشند تا هیچ معتاد متجاهری در انظار عمومی مشاهده نشود.
وی با بیان اینکه بخشی از معتادین بهبود یافته بعد از درمان و بازپروری دوباره به مصرف مواد مخدر روی می‌آورند بر لزوم حساسیت زائی نهاد‌های حمایتی و اقتصادی جهت بازتوانی و اشتغال زائی آنان تاکید کرد.
علی شیرازی، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارش آماری از عملکرد شورای هماهنگی استان و روند اجرای برنامه ها و بیان اینکه نرخ شیوع اعتیاد در استان ۲٫۶و کشور ۵٫۳۹ است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۳ تن مواد مخدر و روانگردان در استان کشف و ضبط شده است و در این مدت ۲۱۱۷ طرح مقابله با شیوع مواد مخدر در استان اجرا شده و در جریان این طرح‌ها ۴۰ باند متلاشی، ۸۹۴ منطقه آلوده پاکسازی و ۹۷۱۸ نفر دستگیر شدند.
وی با اشاره به تقدم پیشگیری بر امور مقابله و درمان در خصوص اقدامات پیشگیرانه اعم از اجرای طرح یاری گران زندگی ، یاری گران هلال و انعقاد تفاهم نامه با دانشگاهها و مراکز حوزوی استان جهت صیانت و آگاهی بخشی به جوانان و خانواده ها ، گزارشی از عملکرد دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان را ارائه کرد و خواهان همراهی و هم افزایی تمامی دستگاهها و نهادهای دولتی و تشکل های مردمی برای مبارزه فرگیر با این افیون خانمانسوز شد.
دبیر شورا؛ ماده مخدر گل را تهدید جدی برای جوانان دانست و گفت: متاسفانه برخی سود جویان با سوء استفاده از شرایط اقلیمی استان و مناطق صعب العبور در نقاط کوهستانی، جنگل‌ها و مراتع مازندران به سوداگری در این بخش روی آوردند که انتظار می رود دستگاه های ذیربط اعم از اداره کل منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و محیط زیست و همچنین دهیاران و شورای های اسلامی روستاها با حساسیت بیشتری در این زمینه ورود کنند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=84863
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران
  • 188 بازدید
  • بدون دیدگاه