• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
7

مواد مخدر از موانع جدی در توسعه کشور و معادلات بین‌المللی است

  • کد خبر : 8476
  • ۰۱ تیر ۱۳۹۳ - ۷:۵۴

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی، مواد مخدر را يکی از موانع جدی بر سر راه توسعه کشور و معادلات بین‌الملی دانست.به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلي نصرتی در جلسه توجیهی فرمانداران شوراهای فرعی شهرستان‌های استان در خصوص برنامه‌های هفته مبارزه با مواد مخدر […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی، مواد مخدر را يکی از موانع جدی بر سر راه توسعه کشور و معادلات بین‌الملی دانست.

به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلي نصرتی در جلسه توجیهی فرمانداران شوراهای فرعی شهرستان‌های استان در خصوص برنامه‌های هفته مبارزه با مواد مخدر گفت: بیش از ۹۲ درصد از مردم شریف ایران در خصوص پیامدهای مواد مخدر اعلام نگرانی کرده و خواستار رسیدگی و حل این مسئله بحرانی شده اند.

وی گفت: بخش عمده جرایم‌های چون قتل، سرقت، آدم‌ربایی، فحشا و از هم پاشیدگی خانواده از پیامدهای مواد مخدر محسوب می‌شود.

دبير شوراي هماهنگي استان خاطرنشان کرد: مسوولان کشوری و استانی در اکثر سفرهای خود به کشورهای خارجی، تفاهم‌نامه‌هایی را در خصوص مبارزه با موادمخدر به امضا می‌رسانند چرا که مواد مخدر یکی از اصلی‌ترین موضوع هایی است که برای تعداد زیادی از کشورها دردسرساز شده است.

نصرتي در ادامه، اولویت برنامه ستاد مبارزه با مواد مخدر را شناخت قابلیت‌ها و امکانات و پیشگیری عمومی اعلام کو اضافه کرد: مبارزه باید جهادگونه و از در اخلاص و دلسوزی باشد، آحاد جامعه باید با پیامدهای مخرب مواد مخدر آشنایی داشته باشند.

وي با تاکید بر اینکه باید نسبت به این توطئه دشمن خود را مجهز کنیم، گفت: باید با بهره‌مندی از ظرفیت‌های خود قاعده بازی را تغییر دهیم و دسیسه دشمنان را خنثی کنیم چرا که دشمن کمر همت را برای نابودی و شکست ایران بسته است.

دبیر شورای هماهنگی استان بيان داشت: تولید و عرضه مواد شیشه امروز به دغدغه و نگرانی اصلی این شورا تبدیل شده و این در حالتیست که تعداد کشفیات کارخانه‌های تولید این ماده در سال ۹۲ نسبت به ۹۱ بیش از هفت برابر شده است.

نصرتي بيان داشت: وظیفه دینی هر عضو مسئول و مسلمانی است که تمام وسع و توان خود را جهت مبارزه با این بلای خانمانسوز به کار گیرد، وی گفت: ما باید نسلی را تربیت کنیم که اهلیت و آمادگی تحویل میراث و آرمان‌های اسلامی را داشته باشد.

وي اظهار کرد: حرفه‌آموزی و اشتغال، بیمه و تامین هزینه‌های درمان و ارایه خدمات اجتماعی به معتادانی که بهبود یافته‌اند، از برنامه‌های شورای مبارزه با مواد مخدر در راستای کاهش سوء اثرات مواد مخدر است.

دبیر شورای هماهنگی استان در پایان ضمن تاکید بر تشکیل جلسات شورای فرعی و کمیسیون‌های تخصصی براساس دستوالعمل‌های ابلاغ شده است، گفت: پیشگیری، مقابله و درمان در شهرستان‌های مختلف با توجه به شرایط اجتماعی، فرهنگی آن استان متفاوت بوده و مسئولین ذی‌ربط باید تمام جوانب را با دقت و مطالعه بررسی و مراتب کاری را به نحو احسنت و موثر به انجام برسانند.

منبع خبر:  روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي۹۳٫۴٫۱ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=8476

برچسب ها