خراسان شمالی- احسان حسینی معصوم در این رابطه اظهار کرد: اکنون ۲ مرکز بازتوانی معتادان کمپ ترک اعتیاد در بجنورد، ۱۵ مرکز اقامتی، یک مرکز گذری کاهش آسیب، یک مرکز ماده ۱۶، یک مرکز بازتوانی و ۷۰ مرکز سرپایی وجود دارد.
وی تصریح کرد: در سال جاری سه مرکز درمان و بازتوانی راهاندازی شد و یک مرکز ماده ۱۶ برای مردان معتاد متجاهر راهاندازی شده است که تا یک ماه آینده بهرهبرداری میشود.
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان شمالی افزود: معتادان بهصورت اختیاری به مراکز ماده ۱۵ مراجعه میکنند و خدمات درمانی، آگاه بخشی و سایر موارد به آنان ارائه میشود ولی معتادان مراکز ماده ۱۶ از سوی دستگاه قضایی معرفی میشوند.
حسینی معصوم گفت: در مراکز کاهش آسیب نیز علاوه بر خدمات درمانی و مهارتی، آموزشهای مختلف ازجمله مهارتهای فنی و حرفهای نیز به گروه هدف ارائه میشود.
وی بیان کرد: طرح مشارکت اجتماعی نوجوانان نیز در راستای مقابله با اعتیاد در محلات کم برخوردار استان اجراشده است و در این طرح حدود هزار و ۲۰۰ نوجوان دختر درزمینهٔ پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش دیدند.
حسینی معصوم افزود: همچنین در برنامه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و خود مراقبتی در بخشهای مختلف نیز در سال جاری به بیش از ۲۸ هزار نفر خدمات آموزشی ارائه شد.
وی افزود: ۶۷۰ معتاد متجاهر در خراسان شمالی شناساییشدهاند که شامل کارتنخوابها، ولگردان و معتادان تابلو و تزریقی است.
۱۷ هزار معتاد از خدمات درمانی بهزیستی خراسان شمالی بهره مند شدند
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان شمالی گفت: ۱۷ هزار معتاد متجاهر در ۹ ماه امسال از خدمات درمانی و آموزشی مراکز زیرپوشش این نهاد حمایتی بهرهمند شدند.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=84570
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان شمالی
- 183 بازدید
- بدون دیدگاه