• امروز : جمعه - ۲۴ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 15 - رمضان - 1446
  • برابر با : Friday - 14 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 0
15

دوره کشوری تربیت مربی ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه فرهنگیان برگزار شد

  • کد خبر : 84532
  • ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۷
دوره کشوری تربیت مربی ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه فرهنگیان برگزار شد
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر از برگزاری دوره کشوری تربیت مربی ویژه دبیران کانون‌ها، دانشجو معلمان و اساتید هیأت عملی دانشگاه فرهنگیان خبر داد.

محمدهادی عسکری در گفتگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: در راستای اجرای تفاهم‌نامه مشترک ستادمبارزه با مواد مخدر با دانشگاه فرهنگیان؛ کارگاه‌های آموزش تربیت مربی کادر متخصص پیشگیری اولیه از اعتیاد در روزهای ۱۳ لغایت ۱۵ دی ماه به صورت کشوری و با حضور۱۵۰ نفر از گروه هدف از جمله اعضای هیئت علمی، مشاوران و دبیران کانون‌های دانشجویی مرتبط با سلامت پردیس‌ها و مراکز دانشگاه فرهنگیان سراسرکشور در مرکز رفاهی تفریحی خانه معلم شماره ۳ استان اصفهان برگزار شد.
وی افزود: در این دوره سر فصل‌های سبب‌شناسی و عوامل موثر بر اعتیاد، آشنایی با انواع موادمخدر و مهارت‌های خود مراقبتی و… ارائه شد و شرکت کنندگان از نمایشگاه تخصصی پلیس مبارزه با موادمخدر استان بازدید کردند.
مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد اظهار داشت: برای سنجش اطلاعات ورودی شرکت کنندگان، قبل از برگزاری دوره، پیش‌آزمون برگزار و بعد از برگزاری کارگاه‌های دو روزه و ارائه مطالب تخصصی توسط اساتید، میزان اطلاعات کسب شده توسط شرکت کنندگان از طریق پس‌آزمون سنجیده شد و مقایسه نتایج، از رشد سطح علمی و تخصصی شرکت کنندگان حکایت داشت.
گفتنی است؛ شرکت کنندگان ضمن تشکر از تنوع و کاربردی بودن مطالب کارگاه، خواستار برگزاری دوره های تکمیلی با موضوعات مرتبط در آینده شدند.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=84532
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر
  • 586 بازدید
  • بدون دیدگاه