خراسان رضوی- مهدی ابراهیمی ضمن اشاره به اجرای آییننامه نحوه شناسایی و جمعآوری متکدیان، اظهار کرد: برخی متکدیان، پس از دستگیری و انتقال به خانه سبز، اعتیاد آنان محرز و از طریق مرکز غربالگری جهت گذراندن دوره درمان خود به کمپهای ماده ۱۶ منتقل میشوند.
وی افزود: این افراد پس از اتمام دوره درمان و در راستای ارتقای مهارتهای زندگی، جهت بازگشت شرافتمندانه به اجتماع، مجدد به خانه سبز منتقل و در دورههای ۳ ماهه توانمندسازی شرکت میکنند.
معاون اجتماعی و مشارکتهای سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد با بیان اینکه افراد شرکتکننده در این دوره که از آن با عنوان «حیات طیبه» یاد میشود، در دو شیفت صبح و عصر، مهارتهای عمومی و تخصصی را فرا میگیرند، گفت: این مهارتها، مربوط به مهارتهای سبک زندگی و آموزش خلاقانه است که مددجو مشارکت و تعامل مستقیم با مربی دارد.
ابراهیمی تصریح کرد: طرح پایلوت «حیات طیبه» با حضور ۸۱ نفر، فعالیت خود را آغاز کرده و براساس هدفگذاریهای صورت گرفته، طی یک سال ۴۵۰ نفر، در قالب ۳ گروه ۱۵۰ نفره را تحت پوشش توانمندسازی قرار خواهیم داد.
وی افزود: محور و تاکید غالب برای طرح «حیات طیبه»، بانوانی است که از چنگال اعتیاد رهایی یافته و به خانه سبز، برای توانمندسازی منتقل میشوند.
«حیات طیبه»؛ فرصتی برای توانمندسازی معتادان رهایی یافته از چنگال اعتیاد
معاون اجتماعی و مشارکتهای سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: متکدیانی که اعتیاد آنان محرز شده، پس از اتمام دوره درمان و در راستای ارتقای مهارتهای زندگی، جهت بازگشت شرافتمندانه به اجتماع، مجدد به خانه سبز منتقل و در دورههای سه ماهه توانمندسازی طرح « حیات طیبه» شرکت میکنند.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=84494
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی
- 240 بازدید
- بدون دیدگاه