خراسان رضوی- دکتر طباطبایی در دومین جلسه مجمع خیرین استان افزود: امروز مواد مخدر و اعتیاد به عنوان یکی از آسیبهای نخست در سطح کشور و استان می باشد و موفقیت در زمینه کنترل و کاهش آسیبهای آن نیازمند مداخله موثر دستگاههای اجرایی و مشارکت و هم افزایی جدی مردم و استفاده دولت از این ظرفیت ارزشمند اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه در ستاد مبارزه با مواد مخدر چهار برنامه عمده شامل مبارزه، پیشگیری، درمان و توانمندسازی تعریف شده، گفت: تلاش میشود در زمینه پیشگیری با استفاده از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد اقدامات لازم انجام گیرد. این موضوع به این دلیل است که بدانیم هر جا مردم وارد شدند، موفق بودهایم.
معاون سیاسی، امنیتی استانداری افزود: در زمینه توانمندسازی با کمک خیران و دلسوزان جامعه کارهای بزرگی انجام شده است. ابتدا که این موضوع را مطرح میکردیم، کسی باور نداشت مردم راضی باشند برای توانمندسازی معتادان سرمایهگذاری کنند اما در حال حاضر چند مجموعه با مشارکت مردم برای توانمندسازی معتادان در کمپها ایجاد شده است.
طباطبایی با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای مردمی و خیران در امر پیشگیری از اعتیاد گفت: دومین مجمع خیران بعد از تهران در مشهد راهاندازی شده است.
وی ضمن تاکید بر توجه به برنامه های مشارکتی و اجتماع محور برای عموم شهروندان گفت: استفاده از ظرفیت های سازمان های مردم نهاد در برنامه های پیشگیری از اعتیاد و ارتقا سلامت روان و توجه جدی تر به برنامه های پیشگیری هدفمند و کارآمد در کانون های هدف و توجه به جنبه های اجتماعی و مشارکت مردمی در برنامه های پیشگیرانه باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
اصلی ترین رویکرد برای کنترل و کاهش تقاضای مواد مخدر، اجتماعی شدن مبارزه است
معاون سیاسی، امنیتی استانداری خراسان رضوی گفت: یکی از بزرگترین آسیب های اجتماعی جامعه در حال حاضر اعتیاد است و اصلی ترین رویکرد برای کنترل و کاهش تقاضای مواد مخدر، اجتماعی شدن اقدامات در این زمینه است.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=84486
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی
- 246 بازدید
- بدون دیدگاه