سمنان- دکتر ریواده در نشست تخصصی “گذشته نگری و آینده پژوهی اعتیاد به موادمخدر و روانگردان” ضمن تاکید بر اینکه پژوهش مهمترین ابزار قدرت هر ملت است، گفت: مطالعات اعتیاد در ابعاد و شیوه های مختلف حیوانی و انسانی بایستی توسط دانشگاه ها و مراکز پژوهشی مورد توجه و اقدام قرار گیرد.
وی افزود: اعتیاد رفتار جزیرهای نیست و پژوهش در حوزههای کاهش عرضه و تقاضا بایستی بهصورت متوازن دنبال شود.
ریواده بر فراهم بودن شرایط اجرای پژوهش در محیط های هدف اعتیاد مانند زندان، مراکز درمانی و سایر محل های هدف برای پژوهشگران از حمایت معنوی و مادی از پژوهشگران خبر داد.
همچنین جعفر معینیان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان در این نشست تخصصی، به بیان انتظارات دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با موادمخدر کشور از جامعه دانشگاه استان از قبیل برگزاری همایش های علمی، ایجاد و حمایت از شرکت های دانش بنیان مرتبط با اعتیاد، تشویق پژوهشگران و دانشجویان به انجام پژوهش های مرتبط در قالب پایان نامه تحصیلات تکمیلی و… پرداخت.
مطالعات شیوع شناسی اعتیاد باید به صورت دوره ای و مستمر انجام شود
معاون سیاسی امنیتی اجتماعی استاندار سمنان با بیان اینکه پژوهش مهمترین ابزار قدرت هر ملت است، گفت: مطالعات شیوع شناسی اعتیاد باید به صورت دوره ای و مستمر انجام شود.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=84223
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان سمنان
- 207 بازدید
- بدون دیدگاه