• امروز : پنج شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 19 - شوال - 1446
  • برابر با : Thursday - 17 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
11

از ظرفیت عظیم اساتید دانشگاهی و پژوهشگران در پیشگیری از اعتیاد استفاده شود

  • کد خبر : 83965
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۰
از ظرفیت عظیم اساتید دانشگاهی و پژوهشگران در پیشگیری از اعتیاد استفاده شود
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، افزایش مصرف مواد مخدر صنعتی و روانگردانها را در جامعه نگران کننده توصیف کرد و از دستگاه‌های اجرایی ذیربط خواست اقدامات کنترلی و نظارتی در این بخش را تشدید کنند.

مازندران– علی شیرازی در نشست هم اندیشی فرمانداران شرق مازندران که با حضور روح الله سلگی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران تشکیل شد، گفت: افزایش ۱۹۰ درصدی قیمت تریاک در جامعه باعث شده تا مصرف موادمخدر محرک مانند “گل” و “شیشه” در بین اقشار مختلف افزایش یابد که در این زمینه باید اقدامات فرهنگی را به منظور آگاه سازی جامعه نسبت به پیامدهای سوء مصرف مواد مخدر، در دستور کار قرار دهیم.
وی نقش دستگاه‌های اجرایی ذیربط در تبیین سوء مصرف موادمخدر در جامعه را بسیار مهم و حیاتی توصیف کرد و اظهار داشت: باید از تخصص وتجارب علمی اساتید دانشگاه و پژوهشگران مراکز علمی در زمینه تبیین اثرات سوء مصرف موادمخدر برای جامعه به ویژه خانواده‌ها استفاده کرد.
دبیر شورا از تشکل‌های مردمی به عنوان ظرفیتی مهم برای آگاه سازی جامعه بوِیژه خانواده‌ها نسبت به اثرات سوء مصرف موادمخدر نام برد و گفت که فرمانداران شهرستان های مازندران باید از سمن‌ها و تشکل‌های مردمی در امر اطلاع رسانی به جامعه نسبت به مضرات مصرف موادمخدر در جامعه استفاده کنند.
شیرازی با بیان اینکه برابر آمار، ۴۲ درصد زندانیان این استان را مصرف کنندگان، توزیع کنندگان و یا قاچاقچیان موادمخدر تشکیل می‌دهند ، افزود: ازدحام و تراکم زیاد زندانیان باعث بروز مشکلاتی از جمله بیماری‌های واگیردار در بین جمعیت زندانیان می شود که به همین منظور انجام اقدامات پیشگیرانه با هدف کاهش آمار زندانیان لازم و ضروری است .
وی، نقش فرمانداران و رؤسای شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر را در راستای اقدامات پیشگیرانه بسیار مهم و تاثیرگذار توصیف کرد و گفت: باید نسبت به وضعیت اشتغال معتادان بهبود یافته اقدامات اساسی صورت گیرد تا این افراد دوباره به دامن اعتیار بازنگردند.
دبیر شورا بر لزوم تدوین راهکارهای تخصصی جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های اجرایی ذیربط باید در این زمینه برنامه محور باشند و راهکارهای اثر بخش ارائه کنند.
شیرازی همچنین به نقش موثر رسانه‌ها در آگاهی بخشی جامعه از مضرات، خطرات و آسیب های ناشی از مصرف انواع مواد مخدر اشاره کرد و گفت: ایجاد حساسیت در سطح جامعه و افزایش روحیه مشارکت در سطوح مختلف از جمله: جامعه مبلغان، دانشگاهی، اصحاب رسانه و سازمان های مردم نهاد برای اجتماعی کردن امر مبارزه با موادمخدر ضروری است و باید مورد توجه قرار گیرد.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=83965
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان مازندران
  • 195 بازدید
  • بدون دیدگاه