به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ محمدهادی عسکری گفت: یکی از روزنههای انتقال مفاهیم پیشگیری اولیه از اعتیاد به مخاطبان در جامعه هدف و کانونهای پر اهمیت مدارس، دانشگاهها، محیطهای کار و پیشه، خانواده، محیطهای ورزشی، محلات شهری و روستایی و فضای مجازی، آموزش حضوری و مجازی است و جان مایه آموزش نیز در دسترس بودن محتوای مفید، کاربردی و شواهدمحور است.
وی افزود: در همین راستا دومین جلسه نظارت بر تولید و انتشار محتوای پیشگیری از اعتیاد با حضور نمایندگان وزارت علوم و تحقیقات، آموزش و پرورش، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان بهزیستی، سازمان صدا و سیما، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، روز یکشنبه ۲۷ آذرماه در ستاد مبارزه با موادمخدر، تشکیل شد.
مدیرکل فرهنگی پیشگیری ستاد افزود: در این جلسه، نمایندگان دستگاهها گزارشی از روند مطالعه و بررسی اولیه متون آموزشی محیطهای دانشگاه، مدرسه، کار، محله، رسانه و خانواده ارائه کردند و متفق القول بودند که تمامی متون با توجه به تغییرات نگرشی و بینشی حادث شده، نیازمند بازنگری است.
عسکری ادامه داد: از همین رو مقرر شد تا نیمه دیماه جاری پس از برگزاری جلسات هماهنگی بین دستگاهی، سرفصلهای پیشنهادی به اداره کل فرهنگی پیشگیری ارسال و نسخه اولیه متون جدید تا پایان سال ۱۴۰۱ تدوین شود.
تولید محتوای کاربردی و روزآمد در حوزه پیشگیری از اعتیاد
مدیرکل فرهنگی پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر از بازنگری و تولید محتوای کاربردی و روزآمد در حوزه پیشگیری از اعتیاد خبر داد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=83881
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر
- 387 بازدید
- بدون دیدگاه