يك استاد دانشگاه و محقق عرصه پيشگيري از اعتياد خانواده خواستار تدوين بسته آموزشي پيشگيري از اعتياد براي خانواده و توزيع آن به صورت شبكه اي در كشور شد.
دكتر سعيد ممتازي روانپزشك و استاد دانشگاه در گفت وگو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص راهكارهاي اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر كه به عنوان سياست اصلي ستاد در دستور كار قرار گرفته با تاكيد بر نقش اصلي خانواده در اين حوزه گفت: تمام صاحب نظران تاكيد دارند كه خانواده نقش اصلي و مهمي در پيشگيري از اعتياد دارد و بر همين اساس بايد ابتدا مهارت فرزند پروري به آنها آموزش داده شود.
وي افزود: آموزش شيوههاي فرزندپروري به عنوان بخشي از مهارتهاي عمومي يك نياز براي جامعه امروز ما است لذا بايد با كمي تغيير در مهارتها به دنبال آموزش خانوادهها و تجهيز آنها با اين اين مهارتها باشيم چرا كه يادگيري اين مهارتها نه تنها از گرايش به اعتياد جلوگيري ميكند بلكه اين مهارتها از ابتلا به ساير اختلالات رفتاري نيز جلوگيري ميكند.
اين استاد دانشگاه تصريح كرد: بايد براي آموزش خانواده و آموزش مهارتهاي فرزند پروري منبعي تدوين شود كه اين آموزشها را به صورت گسترده در جامعه تسري دهد البته پيشنهاد تشكيل مركزي براي آموزش خانواده را به وزارت بهداشت اعلام كردهام و معتقدم ستاد مبارزه با موادمخدر نيز مي تواند در حوزه پيشگيري از اعتياد خانواده در راستاي سياست خود به اين موضوع ورود پيدا كند.
اين روانپزشك همچنين ادامه داد: با توجه به اينكه خانوادهها علاقمند به موضوع فرزندپروري هستند و حضور و اشتياق آنها در كارگاههاي آموزشي نيز اين موضوع را تاييد ميكند ميتوان از اين پتانسيل خوب خانواده در جهت پيشگيري از اعتياد و امر اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر بدرستي استفاده كرد.
دكتر ممتازي با تاكيد بر لزوم تدوين بسته آموزشي پيشگيري از اعتياد براي خانواده خاطرنشان كرد: بايد اين بسته آموزشي با محوريت فرزندپروري به صورت شبكه اي در سراسر كشور گسترده شود تا تمام خانواده ها بتوانند از آن استفاده كنند.
منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۳٫۳٫۲۹