• امروز : شنبه - ۱۶ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 7 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 5 April - 2025
کل پست ها: 73305اخبار امروز : 5
4

بیش از چهار تن مواد مخدر در خراسان رضوی کشف شد

  • کد خبر : 8382
  • ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۷

مسوول دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از چهار تن انواع مواد مخدر در این استان کشف شد. به گزارش ایرنا، ˈماشاءالله صادقیˈ روز چهارشنبه طی نشست خبری افزود: کشفیات مواد مخدر طی سال گذشته در این استان با افزایش ۳۰ درصدی نسبت به سال قبل […]

مسوول دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از چهار تن انواع مواد مخدر در این استان کشف شد.

به گزارش ایرنا، ˈماشاءالله صادقیˈ روز چهارشنبه طی نشست خبری افزود: کشفیات مواد مخدر طی سال گذشته در این استان با افزایش ۳۰ درصدی نسبت به سال قبل از آن حدود ۱۹ تن بوده است.

وی ادامه داد: ۱۶ هزار و ۳۰۰ نفر خرده فروش و سه هزار و ۳۴۷ نفر قاچاقچی مواد مخدر هم پارسال در این استان دستگیر شدند و طی ۸۷ مرحله درگیری نیروهای انتظامی، امنیتی و مرزبانی با باندهای قاچاق مواد مخدر ۶۰ باند متلاشی شدند.

وی اظهار کرد: بطور متوسط ماهانه پنج تا ۱۰ نفر معتاد در این استان بر اثر استعمال و اثرات سوء مواد مخدر جان خود را از دست می دهند و حدود ۹۰ درصد از سارقین، معتاد به مواد مخدر هستند.

مسوول دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۷ هزار نفر معتاد به طور اجباری و در قالب طرحهای جمع آوری معتادین پر خطر و خود مراجعه کننده در مراکز ترک اعتیاد تحت درمان قرار گرفته اند.

سرهنگ صادقی تعداد معتادینی که سال گذشته در مراکز ترک اعتیاد خراسان رضوی تحت درمان قرار گرفتند را حدود ۶۵ هزار نفر ذکر کرد و افزود: ۲۵ درصد از این تعداد برای بار دوم و ۱۳درصد برای سومین بار به این مراکز مراجعه کرده اند.

وی گفت: مهمترین مشکل بعد از فرآیند ترک اعتیاد معتادین، ابتلای مجدد بخشی از آنها به مواد مخدر می باشد و لذا توجه مسوولان و دستگاههای اجرایی ذیربط به مراقبتهای بعد از خروج معتادین از مراکز ترک اعتیاد ضروری است.

وی اظهار کرد: آیین نامه مراقبتهای بعد از خروج معتادین توسط دولت ابلاغ شده و در آن برای ۱۲ دستگاه اجرایی وظیفه تعریف شده است.

صادقی مهمترین مواد مخدر جدید را ˈسدوگˈ یا هروئین مخدر محرک و هروئین گل ذکر کرد.

وی با بیان اینکه اقدامات و اعتبارات دولت به طور کامل جوابگوی درمان و کاهش آسیب و پیشگیری از اعتیاد در کشور نیست، خواستار افزایش مشارکت خیرین در این زمینه شد.

وی گفت: در هفته مبارزه با مواد مخدر از اول لغایت پنجم تیر ماه حدود یکصد برنامه در این استان برگزار می شود که ۲۶ مورد آن مهم و محوری است.

سرهنگ صادقی مهمترین این برنامه ها را امحای حدود سه و نیم تن انواع مواد مخدر، تقدیر از خانواده شهدا و فعالان مبارزه با مواد مخدر، همایش و نمایشگاههایی با موضوع پیشگیری از اعتیاد و کلاسهای آموزشی با موضوع افزایش شناخت خانواده ها نسبت به مواد مخدر با هدف پیشگیری از ابتلا به این مواد خانمانسوز ذکر کرد.

به گفته وی، برگزاری همایش سبک زندگی اسلامی و پیشگری از آسیبهای اجتماعی، چند کارگاه و همایش آموزشی توانمند سازی سازمانهای مردم نهاد و نقش خانواده و مهارتهای فرزند پروری و همچنین نقش دین در پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر، راهپیمایی عمومی و ورزش صبحگاهی در بوستانها از دیگر برنامه های هفته مزبور می باشد./


منبع خبر: ايرنا ۹۳٫۳٫۲۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=8382

برچسب ها