• امروز : جمعه - ۱۳ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - محرم - 1447
  • برابر با : Friday - 4 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
12

کاهش سن اعتیاد در پی تغییر مواد مخدر مصرفی/کاهش ۳۴ درصدی جرائم با دستگیری معتادان

  • کد خبر : 8377
  • ۲۸ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۷

قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر دلیل اصلی کاهش سن اعتیاد را تغییر مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی برشمرد و گفت: حدود چهار صدم درصد از دانش‌آموزان حداقل یکبار مخدر “شیشه” مصرف کرده‌اند. به گزارش خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، علی‌رضا جزینی چهارشنبه ۲۸ خرداد در یک کنفرانس خبری […]


قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با موادمخدر دلیل اصلی کاهش سن اعتیاد را تغییر مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی برشمرد و گفت: حدود چهار صدم درصد از دانش‌آموزان حداقل یکبار مخدر “شیشه” مصرف کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه فارس، علی‌رضا جزینی چهارشنبه ۲۸ خرداد در یک کنفرانس خبری در شیراز با بیان اینکه طی سال گذشته ۳۹۵ کارگاه تولید ماده مخدر شیشه توسط ماموران مبارزه با موادمخدر شناسایی و منهدم شده است، گفت: سال گذشته ۳۷۴۴ نفر از ماموران انتظامی در راه مبارزه با مواد مخدر شهید شده‌اند.

این مقام مسئول عامل ۵۵ درصد از کل طلاق‌های ثبت شده در کشور را اعتیاد عنوان و اضافه کرد: برابر آمار جرم‌شناسی سال ۹۰ یک میلیون و ۳۲۵ هزار نفر معتاد در کشور وجود دارد که ۹٫۳ درصد از آنان زن هستند.

دستگیری ۲۷۶ هزار معتاد در کشور در سال گذشته
جزینی با اشاره به پیش‌بینی ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای جمع‌آوری و نگهداری معتادان در سال ۹۳، گفت: سال گذشته ۲۷۶ هزار معتاد در کشور دستگیر شده‌اند.

این مقام مسئول با بیان اینکه تاکنون ۹ مرکز اقامتی میان‌مدت برای نگهداری و بهبود معتادان در کشور راه‌اندازی شده است، گفت: ۷۵۰ معتاد پرخطر در این مراکز در حال بازپروری هستند اما متاسفانه گروهی از معتادان بازپروری شده بعد از سه ماه حضور در این مراکز، به مناطق آلوده بازگشته‌اند که مجددا جمع‌آوری خواهند شد.

کاهش ۳۴ درصدی جرائم در پی دستگیری معتادان
جزینی گفت: با دستگیری معتادان از سطح شهرها، حدود ۳۴ درصد جرائم کاهش پیدا کرده و آمارها نشان‌ می‌دهد که شناسایی و تخریب و پاکسازی پاتوق‌های معتادان در کاهش انواع جرایم بسیار تاثیرگذار است.

قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور خاطرنشان کرد: ۵۲ هزار معتاد در کشور تحت پوشش ۲۸۶ مرکز درمانی قرار دارند.

وی خاطرنشان کرد: از کل ۲۸۶ مرکز درمانی معتادان کشور تعداد ۲۴۱ مرکز یعنی ۸۴ درصد خصوصی و مابقی دولتی است و این نشان می‌دهد نیازمند تقویت‌ سمن‌ها به‌دلیل تاثیر اقدامات مردمی در این حوزه هستیم، البته حلقه مفقوده این مراکز بحث اشتغال بهبودیافتگان است که در یک فرآینده به‌دنبال رفع این خلا هستیم.

جزینی با بیان اینکه سی میلیارد تومان در ارتباط با بیمه معتادان تصویب شده است، گفت: تعامل بین سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف یکی از اقدامات مهم و موثر در فرآیند مبارزه با مواد مخدر است و تاثیر این تعامل خصوصا در سیستم قضایی و انتظامی بسیار مشهود است.

قائم مقام دبیرکل ستادمبارزه با مواد مخدر ریاست‌جمهوری اهداف این ستاد را کاهش عرضه، توانمندسازی معتادان بهبود یافته و پیشگیری از اعتیاد عنوان و اضافه کرد: یکی از رویکردهای اساسی ستاد، اجتماعی کردن مبارزه است که با مشارکت اجتماعی و همکاری مردم انجام می‌شود و در این راستا با ۸۴ گروه از اقشار مردم تفاهم‌نامه امضا شده است تا جنبه مردمی مبارزه را تقویت کنیم و این تاکنون بی‌سابقه بوده است.


منبع خبر: ايسنا ۹۳٫۳٫۲۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=8377

برچسب ها