• امروز : یکشنبه - ۲۶ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 17 - رمضان - 1446
  • برابر با : Sunday - 16 March - 2025
کل پست ها: 73208اخبار امروز : 0
11

اجرای طرح پازک در مناطق آسیب‌پذیر استان خوزستان

  • کد خبر : 83754
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۳
اجرای طرح پازک در مناطق آسیب‌پذیر استان خوزستان

خوزستان- علی حسن زاده در تشریح این خبر گفت: در این طرح پیشگیری از اعتیاد در مناطق پرخطر و آسیب پذیر چهار منطقه استان شامل زیبا شهر شهرستان دزفول، نمره یک و علی آباد امیدیه، منبع آب و دو راهی باغملک، و کوی علوی و سیاحی اهواز به منظور پیشگیری از آسیب ها و اثرات […]

خوزستان- علی حسن زاده در تشریح این خبر گفت: در این طرح پیشگیری از اعتیاد در مناطق پرخطر و آسیب پذیر چهار منطقه استان شامل زیبا شهر شهرستان دزفول، نمره یک و علی آباد امیدیه، منبع آب و دو راهی باغملک، و کوی علوی و سیاحی اهواز به منظور پیشگیری از آسیب ها و اثرات منفی مصرف مواد مخدر تمرکز شده است.
وی با بیان این که امسال تاکنون ۲۰۰ نفر در محله های پرخطر برای آموزش پیشگیری از اعتیاد شناسایی شدند گفت: در این طرح به شکل ویژه برنامه های محافظت کننده در برابر اعتیاد به افراد در معرض آسیب آموزش داده می شود تا از اعتیاد و حاشیه های آن که می تواند متوجه یک زن و یا کودکان یک خانواده باشد پیشگیری کنیم.
معاون توسعه پیشگیری بهزیستی خوزستان ادامه داد: طرح پازک یکی ازطرح های اجتماع محوراست و با این رویکرد که به نقش عوامل محیطی در رفاه اجتماعی و کیفیت زندگی مردم دخالت دارد توجه می کند. دراین رویکرد تمام فرآیندهای مداخله مانند تعیین مشکل، اولویت بندی، طراحی و اجرای مداخله، ارزیابی و اصلاح برای اجرای مراحل بعدی پیشگیری انجام می شود.
حسن زاده بیان کرد: طرح پازک به شکل اختصاصی مربوط به توانمندسازی زنان و کودکان با محوریت پیشگیری از مصرف مواد به ویژه زنان دارای همسر معتاد است تا آنها را در برابر آسیب ها و معضلات اعتیاد با اجرای برنامه‌های آموزشی مناسب توانمند کنیم.
وی گفت: در این طرح آموزش توسط مربیان دوره دیده و تسهیلگر در محلات آسیب پذیر در شهرستان های مختلف ارایه می‌شود و در زمینه مراحل وابستگی و گرایش به مواد اعتیاد آور به خانواده های دارای فرد معتاد و کودکان آنها آموزش و در کاهش عوامل خطر هشدار می دهد.
حسن زاده افزود: ارتقای سطح آگاهی افراد در پیشگیری از اعتیاد، آموزش عوامل محافظت کننده در جلوگیری از بروز خشنونت خانگی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی و شیوع اعتیاد، همسرآزاری، کودک آزاری در خانواده و کمک به ایجاد یک جامعه سالم و سلامت اجتماعی در جامعه از جمله اهداف مهم این طرح است.
وی گفت: تمرکز این طرح بیشتر در مناطق محروم و حاشیه‌ای است ولی به معنی این نیست که افراد در سایر نقاط نادیده گرفته می‌شوند اگرچه وسعت طرح به میزان اعتباراتی است که دریافت می‌کنیم.

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=83754