به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر؛ دومين نشست آموزشي غير حضوري در زمينه درمان اعتياد و كاهش آسيبهاي ناشي از آن، با عنوان “درمانهاي نگهدارنده در اختلال مصرف مواد افيوني” در اجراي ايفاي تعهدات جمهوري اسلامي ايران در حوزه مبارزه با موادمخدر در چهارچوب كنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسيا (CICA) برگزار شد.
در اين نشست آموزشي مجازيِ يك روزه که دوشنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۱ برابر با ۵ دسامبر ۲۰۲۲ در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار شد، متخصصان علوم پزشكي در حوزه درمان اعتياد، از كشورهاي عضو CICA همچون آذريايجان، بنگلادش، چين، قزاقستان، قرقيزستان، مغولستان، روسيه، تركيه و ايران شركت کردند.
دكتر حميدرضا رفيعپور طهراني، رئيس اداره حقوق بينالملل ستاد مبارزه با موادمخدر در این نشست مجازی، ضمن اشاره به اقدامات گسترده جمهوري اسلامي ايران در ابعاد مختلف مبارزه با موادمخدر و تحمل هزينههاي هنگفت مالي و جبران ناپذير جاني، تجربيات موفق ايران در زمينههاي درمان معتادين و كاهش آسيبهاي ناشي از اعتياد را یادآور شد.
وی در ادامه ابراز اميدواري كرد كه اين جلسه همچون دورههاي مشابه پيشين كه در چهارچوب تعهدات جمهوري اسلامي ايران نسبت به نهاد منطقهاي چندجانبه “كنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسيا (موسوم به سيكا)” برگزار شده است، داراي نتايج اثربخش و مفيد باشد.
گفتنی است؛ كليات درمانهاي نگهدارنده در اختلال مصرف مواد افيوني، درمان نگهدارنده با متادون در اختلال مصرف مواد افيوني، درمان نگهدارنده با بوپرنورفين در اختلال مصرف مواد افيوني، درمان نگهدارنده با تنتور اپيوم در اختلال مصرف مواد افيوني و درمان نگهدارنده با نالتراكسون در اختلال مصرف مواد افيوني از جمله مهمترين مباحثي بودند كه توسط مدرسين برجسته كشورمان در حوزه درمان اعتياد، در اين نشست آموزشي ارائه شد و مورد استقبال شركتكنندگان قرار گرفت.
ایران تجارب موفقی در درمان معتادان و كاهش آسيبهاي ناشي از اعتياد دارد
رئيس اداره حقوق بينالملل ستاد مبارزه با موادمخدر با بیان اینکه ايران تجارب موفقی در حوزههای درمان معتادان و كاهش آسيبهاي ناشي از اعتياد دارد، گفت: ایران همچنین در مبارزه با موادمخدر اقدامات گسترده ای را انجام میدهد.
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=83710
- ارسال توسط : حسنی
- منبع : روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر
- 520 بازدید
- بدون دیدگاه